Hogy tudnam ravenni anyamat, hogy iskolakezdesre vegye meg nekem ezt a cipot?
Kicsit kevesebb, mint 25.000 ft, netrol rendelnem, neve Nike Roshe One Flight Weight Br. Vagy esetleg mas oldal, ahonnan rendelhetnem?
De eloszor is erveket, hogy hogy vegyem ra anyamat a megvasarlasra. xD (Nem vagyok elkenyesztetett rossz gyerek!)
1# honnan tudod, hogy már dolgozhat? 14 éves kor alatt szülői beleegyezéssel sem vállalhat munkát. Ha felette is van miből gondolod, hogy olyan könnyű ilyen fiatalon embernek való munkát találni protekció nélkül?
Kérdező ajánlj fel neki segítséget a házimunkában: főzés, mosás, vasalás, takarítás stb. ezeket úgy sem árt megtanulni.
1.Szeptemberben leszek 15 eves.
2. Nem Magyarorszagon lakom, itt nincs olyan, hogy diakmunka, legalabbis nem tudok rola.
3. Rengeteget szoktam anyukamnak segiteni, mar minden hazimunkat el tudok vegezni, szorgalmas vagyok.
4. Kicsi korom ota meg tudom becsulni a penzt, ezzel sincs gond, viszont most nincs ra annyi penzem.
Valami tanacs? Csinaljak olyat, hogy minden heten kerjek 1000 ft/ot es ugy gyujtsem suliig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!