Lenne egy történetötletem, szerintetek megérné megírni?
"Mihály arkangyal és Lucifer gyerekéről "
Nem is tudtam, hogy melegek az angyalok :/
Igen, a történet jó lehet, de írnék két szempontot, ami szerintem fontos ahhoz, hogy tényleg megérje megírni, másoknak meg olvasni.
-ha már a vallás, akkor a tudásod ne merüljön ki a fent említett két névben. Nem ismerlek, lehet, hogy teológus vagy, de ha esetleg nem vagy jártas a témában, nézz utána a dolgoknak, tegyél a történetbe utalásokat, a végén meg olvastasd el egy hozzáértővel.
-szintén, mivel nem ismerlek, nem tudom, milyen író vagy. Ha belekezdesz, figyelj arra, hogy legyen mondanivalója, lehessen rajta gondolkozni, és legyenek benne fordulatok.
Ha ezek számodra magától értetődőek, annak nagyon örülök és szívesen elolvasnám a kész művet. A fentieket csak azért említettem meg, mert manapság rengeteg hobbiíró, főleg fiatal van, akik előrukkolnak egy ilyesmi témával és utána se mondanivalója, se értelme az írományuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!