Mit csinaljak zaklat a szomszed? 15/F
Baratnommel szoktunk a templomnal ulni tolunk 5-6 hazzal
es ugye aki zaklat az a szomszedunk
ott ultunk es egyszer jott felem hogy rohogtem rajta es ezert akar meg verni meg az is a baja hogy magyar vagyok mert o cigany alkoholista de mar ketszer oda jott hozzank es en ezt mar tobbet nem akarom szuleimnek meg nem mertem szolni mert ők a rendorseget hivnak azt meg nem szeretnem mert ugye cigany es akkor felek hogy ezert meg tamadnanak este
es az a csavo van vagy 30 eves en meg 15 , es kerdezi hogy hova kerem az utest jobbra vagy balra es mondom nem akarok bajt semmit aztan a baratnoje le fogta es el tudtunk jonni baratnommel de tobbet arra a helyre nem akarok menni de egy rossz szot nem szoltunk hozza es mondja hogy majd at jon hozzam es megbeszeljuk a dolgokat de sztem nem mer at jonni vagy nem tudom szerintetek mi lenne a legjobb megoldas hogy tobbet ne jojjon hozzank oda??
Szólj a szüleidnek és jelentsétek fel a szemetet...
Nincs olyan, hogy nem mered feljelenteni, mert félsz, hogy megver, ha nem jelented akkor is megver.
Jelentsd fel és vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!