Szoval nost epp 9edikes leszek/?
Figyelt kérdés
Szoval nost epp 9edikes leszek ha minden igaz na mindegy es a nővérem is 9edikes lesz ugyan abba a suliba pedig harom evel idosseb egyszer megbukott az egy ev lemaradas ev vesztes aaz ketto egy evet kihagyott az harom es mivan ha egy osztalyba kerulunk? Engem fognak cikizni! Nem öt. Mert nagypn hulye es nem akar velem egyosztalyba kerulni mert szerinte öt cikizenek azzal hogy en felenk vagyok csondes vagyok es kicsitt visszahuzodo de most mar kezdek megnyilni!#Suli/iskola/éket/gyerekek/bántás/
2016. júl. 16. 11:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem fogalmazd meg érthetőbben inkább kérlek, a MOST szó az M betűvel van.
Köszi! :)
2/4 A kérdező kommentje:
F*sszkalap vagy!!!Ll*szarom mit dumálsz te kis cs*ra
2016. júl. 19. 19:53
3/4 A kérdező kommentje:
Es azert irtam ket sz-el es ket L-el mert fentakadtak a tarsadalom szuron a szavaim!!
2016. júl. 19. 19:54
4/4 anonim válasza:
Kérdező, te beteg vagy... Tudom, azt is leszarod, amit én írok, de talán gondolkodj el egy kicsit, hogy normális-e, ha egy ártatlan megjegyzésre ilyen mocskosszájúan reagálsz. Apád-anyád hogy nem vert még szájon ilyen beszédért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!