Mi volt a legcikibb szitu, amikor lebuktál valamivel? :D
Amikor 7.-es voltam, barátnőmmel beszélgettük, egymással szembe ültünk törökülésben a szőnyegen. Szorítottam nagyon, de kicsúszott a puki, mire barátnőm mosolyogva: ne aggódj, nem árulom el senkinek! XD
Meg amikor 3 hónapja voltunk együtt párommal, együtt áztattuk magunkat egy kád vízben (kicsi panelkád), és elkezdett csikizni, mondtam, h neeee! De nem hagyta abba, erre lepukiztam a lábát. :D
Úristen, pukis sztorijaim vannak csak! Ez is mekkora égés :D
20/L
@21:57
Lehet, hogy nem csak olyanjaid vannak, csak a pukizósakat gondolod a legcikibbnek. Ami amúgy egy érdekes dolog. :D
2009 tavaszán osztálykiránduláson olyan részeg voltam, h telihánytam a szemetest 4x legalább, aztán csöndben elmentem aludni. Én így láttam. A valóság: Bementem a szobába a wc-ből, mindenki ott volt az osztályból, én meg ordítom, h részeg vagyok, széthánytam mindent! Aztán lementem a szobámba a barátnőmmel, a hotelfolyosón úgy támolyogtam, hogy faltól falig mentem össze vissza folyamatosan. Aztán lefeküdtem. Hajnalban barátnőm arra ébred, h szenvedek, felkelek, letolom a bugyim és kimegyek az erkélyre. Aztán leguggolok és hugyozok. Végül visszafekszek az ágyba. Hát mindezt másnap reggel tőle hallani igen fájdalmas volt :P :D Főleg, h majd kiszakadt az agyam a másnaposságtól, aztán belehánytam egy lyukas zacskóban kétszer, amikor meg lementünk kajáért a Matchba, barátnőm aszongya kakaót fog inni reggelire, erre eldobtam a bevásárlókosarat, és kirohantam a match elé még 2x hányni... Nem volt piskóta ez az osztálykirándulás... :S XD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!