Szerintetek gaz há belieber (justin bieber rajongo) vagyok?
Szerintem egyáltalán nem gáz :) nagyon sok rajongója van.....viszont a másik kérdésre nem nagyon tudok válaszolni...bár ha igazi baránő akkor tudja hogy ez neked fontos és legalább meghallgatna de mondjuk az én barátnőim se szeretik így nem is beszélünk róla ha csak szóba jozom mondják hogy inkább ezt ne (nem vagyok rajongó már elismerem a munkásságát nem néz ki rosszul és pár száma jó 😏😏)
Bocsi a regényért 😁😁😂😂
Nem gaz.. en is nagyon szeretem Justint❤
Viszont attol meg lehet igazi baratno h nem hallgatja meg.. en se hallgatom meg a baratnom amikor Ariana Granderol beszel.. de ha barmire szoksege/szuksegem van rogton segitunk egymasnak..💖
Remelem segitettem😘😉
Soha semmi nem gáz amit szeretsz! ezt jegyezd meg :)
Én is nagyon szeretem és 18 éves vagyok már, nagyon fiatalon kezdődött nálam a "rajongás" (bár nem nevezném már annak) és a mai napig tart, nem szégyellem, mindenki hozzá szokott a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!