Mostanában használt valaki Depo Provera injekciót? Milyen mellékhatások jelentkeztek?
Figyelt kérdés
Nekem miómám van, ezért írta fel ezt az orvos, de kissé félek tőle! Megköszönném, ha megosztanátok velem a tapasztalatokat! Fontos lenne! Köszönöm2016. júl. 13. 20:55
1/4 anonim válasza:
A 2. injekció után pecsételo vérzésem lett, ami 1 hónapja tart és hiába szedek rá bármit, nem múlik el. Plusz a cukromat is megbolygatta. Egyébként az elso 4 hónapban semmi gondom nem volt vele.
2/4 anonim válasza:
Én beadattam egyetlen egyszer, és minden mellékhatása kijött rajtam sőt gyerekem sem lehet,vagyis na kevés az esély h természetes úton legyen.
Munkatársam is beadatta 3x mióma miatt,ugyan ugy járt mint én. Én 2012 oktoberébe adattam be,utoljára az év dec 20-án jött meg,utána mintha elvágták volna,ezért fel kellett keresnem 1 másik nő dokit aki irt 1 gyógyszert h vissza jöjjön a vérzésem. (meg jegyzem, agresszív lettem tőle (igen ez is egy mellékhatás) híztam nem is keveset ..és nem azért mert sokat zabáltam az idő alatt,ugyan azt ettem mint korábban ugyan annyit v kevesebbet
3/4 Nagyok27 válasza:
Én egyetlen egyszer kaptam meg már két éve,a következőt azért nem szerettem volna mert 8 hónapig vereztem tőle ,a Norcolut nevű gyogyszer szedése után jött rendbe a havim.Szeretnenk babát de sehogy nem jön össze ,6 vetelesen vagyok túl ,van egy 3 éves kislányom,az első terhessegnel semmi gond nem volt hamar összejött soha nem voltak semmilyen panaszaim a kihordásnal,most viszont ahogy teherbe esek 1-2 hét múlva kezdek pecsetelni aztán elvetelek😞😢
4/4 anonim válasza:
Előfordul, hogy bizonyos embereknél rossz hatású, de ez a kevesebb. Én egyszer már használtam egy évig, akkor volt pecsételő vérzésem, ami javarészt a cisztám volt, ugyanis ezért írta fel az orvosom (!). El is tüntette, és azóta sem alakult ki új. Ciszta megelőző, nem képző, és ezt bármely orvos által írt cikkben megtalálhatod. A vérzésem pedig rögtön helyre állt, mikor abbahagytam. Egy év kihagyás után újra elkezdtem használni, de nekem már csak akkor van vérzésem, amikor a harmadik hónap végére érek. SEMMI mellékhatást nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!