Lányok nektek melyik pasik jönnek be? Olasz vagy Spanyol?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:09
11/17 anonim válasza:
Nekem a spanyolok.:)
Mert nem egyszerűen 'latinok', hanem arab és egy kis germán beütésük van és érdekesen keverednek ezek, áhhh szerintem egyértelműen a spanyolok.:)<3
16/l
13/17 anonim válasza:
én azt mondom, hogy ízlések és pofonok. többszor voltam már mind a két orszában és szerintem nem igazán lehet általánosítani, de ha választani kéne, akkor egyértelműen a spanyolok:) isteni cuki fiúk vannak:P izmos test, természetes barna bőr, zöld szemek, sötét haj *.*
17/17 anonim válasza:
nekem az olasz fiuk jönnek be nagyon van pár olasz fiu ismerősöm és mindegyik nagyon kedves és csak kinézetre machosok igazibol nem mert nagyon aranyosak meg minden
és többségben jól néznek ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!