Az animések közül, mit szeretnek a yaoiban?
Mert aranyos (leginkáb az ukék, pl Izumi a Love Stage-ből) meg hát "szexi" is meg ilyenek ^^ Mondjuk én az érzelmi részét szeretem, szerintem izgalmas azt végignézni, ahogy a karakterek lassan bevallják maguknak az érzelmeiket. Én úgy gondolom, hogy a "hagyományos" (rossz szó, tudom) fiú-lány felállásban már elég sok, ha nem minden klisét és érdekességet ellőttek - mondjuk ezekwt is szeretem - de a fiú-fiú felállásban még elég sok izgalom rejlik. Nem tudom, így érted-e, mire akarok kilyukadni. Aki azt írta, hogy lányként esélytelen belekerülni egy ilyenbe, az is nagyon jót írt ^.^
Azért kamasz/nemkamasz lányok nézik főleg, mert nekünk "izgi" leginkább, hiszen nem egy, de két helyes (és sokszor érdekes, jó) fiút is "kapunk". Engem speciel a lány animekarakterek sokszor zavarnak is, de ezzel nincs mindenki így :) Amúgy arról, hogy miért szeretik a lányok a yaoit, egy youtube-os srác csinált videót, elég hosszú, de nagyon jó! Ha gondolod azt még belinkelhetem :3
Mert egyre több az olyan anime ami teli van ecchi tartalommal. Ill mostanában ahogy láttam így van. Persze ez általában nem zavar de amikor a harcjelenet szinte csak bugyi kivillanásokból áll az ... zavaró.
Lényegében:
A shounen-aiban nem fogunk 5 kilós csöcsű nőket látni.
Persze van akinek ez tetszik. De én mint lány mondom
Amúgy megint nem vagytok tisztában a fogalmakkal.
Nincs olyan hogy "hentai yaoi". A yaoi az amiben van részletes szexjelenet/a szex a fontosabb téma, míg a shounen-aivan ha van is szexjelenet, ki van cenzúrázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!