Hogyan rendeljek E-bayről?
Youtube,van ott több magyar nyelvű videó!
Ja,meg a GOOGLE is segít!
Várj egy kicsit, kérdező, mindjárt írok neked egy ezeregyedik részletes leírást, hogy mit hogyan kell.
Ja, nem. Keress rá guglin.
"...de semmi friss videót és értelmes dolgot nem találtam ahol úgy elmagyaráznák. Csak régiekről van videó ...."
És? Ez nem hetente változik,jó a régi videó.
Nem változott az ebay ahhoz h friss videó legyen róla!Max te nem értesz hozzá! 4 éve regisztráltam,akkor jópár éves leirással!
De ha nincs angol nyelvtudásod hanyagold
Na akkor elmondom mégegyszer, lassabban, hoyg te is megértsd: az interneten egy csomó egészen részletes leírás van arról, hogyan kell ebay-re, paypal-re regisztrálni, hogyan kell vásárolni, stb.
Senki nem fogja neked MÉGEGYSZER, sokadszor ugyanazt leírni - elsősorban azért, mert nem két sor.
Ha lusta vagy rákeresni, így jártál. Ha képtelen vagy megtalálni, akkor is így jártál. Ha még személyeskedsz is, akkor pláne így jártál.
Egyébként az eBay más nyelveken is elérhető, nem csak angolul - de ezek szerint te egyiket sem érted. Mondtam már, hogy így jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!