Segítség! Mi lehet ez?
Sziasztok!
Nekünk eléggé sok állatunk van ( 6 macska + 1 kutya)
Ilyen még sosem fordult velem elő, de tegnap észre vettem , fekete izék (nem tudom h micsoda) mászkálnak rqajtam. LeráztaM őket de hiába jöttek vissza nem tudom h honnan. Meg is csíptek, mert a lábamon látszik ( a bokám környékén) h vörös foltok jelentek meg. Egy kicsit viszket is, de nem annyira h kaparófával v iylesmikkkel keljen mászkálnom (XD)
De csak a szobámban, és kint a kutyánál, és még nem tudom h hol vannak, és megcsípnek. Én arra gondoltam h bolha. De aZ állítólag nem szereti az emberi vért. Mi lehet ez? (elfogok menni bőrgyógyászhoz, de jelenleg egyedül vagyok itthon ,úgy h egy ideig nem tudok semmit sem csinálni.) Egyszer rajtam vannak, egyszer meg nem...
tényleg? Uh a neten nagyon sok mindenre rákerestem, de azért szeretnélek titeket is megkérdezni, h elmenjek vele bőrgyógyászhoz? Mert én eléggé utálom a ROVArokaT (MÁR HA ezeket a dögöket rovarnak lehet nevezni)
a lényeg h utálom őket, és eléggé kellemetlen, h egyfolytában azt kell figyelnem h vannak e rajtam v sem. Szerintetek hogyaN "űzzem el őket?
Huh köszi a segítséget,
mindenkinek megy a zöld kezecske" XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!