Ki miota el kulfoldon? Hogy illeszkedett be?
Figyelt kérdés
Lassan 1 eve elek Nemetorszagban de meg most sem szoktam meg. Nagyon nehez itt nekem maganyos vagyok,nagyon felek hogy nehogy depresszioba essek. Haza menni nem tudok egyszeruen muszaj itt uljek meg egy jo darabig! Van valami tippetek mi megkonyithetne az eletem? 19 lany.2016. júl. 8. 22:38
1/10 anonim válasza:
Ahogy olvasom, az a haza Románia lenne.
Ne aggódj, fog menni a beilleszkedés, hisz fiatal vagy.
Én csak külföldön dolgozom, hazajárok kéthavonta kb., és teljesen jól elvagyok külföldön. Ezt csinálom már 15 éve.
Kitartás!
2/10 anonim válasza:
Én már négy éve élek itt, de nem tudtam megszokni, mert az új sulimban utálnak, megvernek stb. Én már depressziós vagyok, nem sikerült a beilleszkedés. Remélem, te több sikerrel jársz!
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves elso Erdely az en hazam :). Masodik nagyon sajnallak..nekem szerencsere nincs ilyen gondom nagyon kedvesek a suliba. De azert te beszelj a szuleiddel vagy tanarokkal vagy barkivel de ne engedd,hogy bantsanak!
2016. júl. 9. 01:09
4/10 A kérdező kommentje:
Amugy koszonom szepen mindkettotoknek a biztatast!
2016. júl. 9. 01:11
5/10 anonim válasza:
en 2 eve elek "csak" Nemetorszagban, de eszem agaban sincs hazamenni (legalabbis, ha nem muszaj). En ezt az elso kint toltott het utan mar megmondtam :D
6/10 A kérdező kommentje:
De nem hianyoznak a barataid a kis otthoni megszokott eleted? Hogyan sikerult neked beilleszkedni?
2016. júl. 10. 00:47
7/10 anonim válasza:
tejlesen siman. senki nem hianyzik. itt nem ketszinu senki velunk, es nem akkor keres, ha kell neki valami. nem bunko az ember, ha elakar intezni valamit, es nem a hasznat nezi, ha segit valamiben. kb igy. A gyereknek volt eleinte rossz az iskola es a nyelv miatt, de az a melypont mar elmult.
8/10 A kérdező kommentje:
Szoval a csaladoddal vagy ez igy ertheto! De en anyukammal vagyok o mindig dolgozik es szinte teljesen egyedul vagyok! Csak este talalkozunk!
2016. júl. 10. 13:03
9/10 anonim válasza:
2.válaszoló, megkérdezhetem hogy hány éves vagy?:)
10/10 anonim válasza:
Erdélyből melyik városból ? Én legszívesebben kimennék bárhová , és lennék akár egyedűl is ,csak ne itt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!