Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki vett már valami olyasmit,...

Ki vett már valami olyasmit, aminek az árát nem merte megmondani a szüleinek?

Figyelt kérdés
Vagy megmondta, és zsebpénzmegvonást kapott miatta.
2010. ápr. 14. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer vettem 20ezer forintért egy táskát de otthon azt mondtam hogy 7ezer volt akciósan :D 17L
2010. ápr. 14. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is vettem már nagyon sok mindent így.
2010. ápr. 15. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
3,5 éve csizmát 28 ezerért... nem tudom, mennyit vallottam be, de nagyn akciós volt :))
2010. ápr. 15. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
38 ezerért, bocs
2010. ápr. 15. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
nálam ez picit máshogy van. nem veszek drága dolgokat, hanem turkálóban nagyon jó minőségű nagyon olcsó ruhákat/kiegészítőket... nagyon sokat :) már nem merem hazavinni az új cuccokat, mert a család felhördül, hogy "te jó ég, már MEGINT egy új ruha"...
2010. ápr. 15. 01:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sajna nem kapok zsebpénzt. :D Mondjuk annyira nem is érdekel. Ha valami nagyon kell akkor spórolok rá. Karácsonyi meg születésnapi pénzt mindig elrakom. :D Azért elviselném ha kapnék rendszeresen mint más "gyerek", de nem panaszkodom. Szakadt, koszos, csöves nem vagyok, szóval addig nincs baj. :D Amúgy azért persze nagy ritkán nekem is ad pénzt anyum és szerintem már velem is előfordult, hogy egy picit mondjuk ezer kétezer ft-ot kamuztam belőle. :) Viszont ált. megmondom. Ha saját pénzem, akkor meg nincs köze hozzá. :D Amúgy nekem is mindig mondja, hogy na már megint új cucc... :D
2010. ápr. 15. 01:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszer lementem vásárolni, mondta, hogy hozzak kávét is. Vettem valami fullextrásnak tűnő übergagyit kb. ötször annyiért, mint szoktunk, nem emlékszem mennyi volt, de anyám csak fogta a fejét. :-D

Amúgy nem szoktam drágán vásárolni, főleg, hogy csak nagyon ritkán kapok zsebpénzt, saját pedig még nincs. Azon szokott csak kiakadni, hogy ha kapok, azt azzzzonnal elköltöm valami "hülyeségre". Egyszerűen nem érti, hogy minek mégtöbb ruha, öngyújtó, körömlakk és hasonlók, ha már így is tele van velük minden. :)

Ja! A könyvtári késedelmi kamatot rendszeresen nem mertem elmondani. Valahogy mindig kiment a fejemből visszavinni a könyveket, a pénz meg csak gyűlt. Mivel elmondani nem mertem, egyre több és több lett, aztán a végén jó nagy fejmosást kaptam. Mostanra ki vagyok tiltva a könytárból amíg meg nem tanulok legalább minimálisan pontos lenni, tehát nincs gond. :D

2010. ápr. 15. 07:22
 8/10 anonim ***** válasza:

30E-ért szabadidő ruhát.

10E-ek hazudtam. x)

2010. ápr. 15. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
velem még nem történt ilyen:OxD
2010. ápr. 15. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is történt már ilyen, de nem emlékszem, hogy mit vettem.
2010. ápr. 16. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!