Utalok magyarorszagon elni de csak jovore tudok ki menni kulfoldre. Mit csinaljak addig hogy kibirjam itt? :/ :D tipp tanacs?
Ne bírd ki. Pusztulj el, mielőtt elpusztulnál innen.
Világért ne tanulj, gyakorolj hangszeren, művelődj, dolgozz. Segítettem. Szívesen.
Nagyon meg tudlak érteni! Külföldön tárt karokkal várják az életunt, mindig elégedetlen, hőbörgőket.
Nem baj, sőt előnyös, ha nem ért semmihez. Bodzaszedőknek külön villákat építenek, feszített víztükrű medencékkel.
Tiltják, sőt büntetik is, ha egy külhoni dolgozni, tanulna akar, amikor pihengethetne is.
ma 13:10. Szamitottam pontosan erre..Mar vartam ezt a gyoker valaszt.. Koszonoma valaszodat de inkabb maeadtal volna csenben bolcsebb lettel volna! Magyarb@ s@dek egytol egyig
ma 13:02 kedves baratunk! Koszonjuk az igazan hulye valaszat inkabb lett volna maga is csondbe.
Kepzeld nem egy buta ember vagyok.. Jo a szakmam otthon vagyok benne es jol is besz egy nyelvet! Ezt meg becsulik kulfoldon csak ebben a szar orszagban nem Azert mert televan szaros onzo egos zsi do ebmerekkel .Csak nem gondolod hogy ebben a patkanyfeszekben fogok megrohadi,DOLGOZNI 100e ft?? Normalisvaagy ba.. Mindjart nyakon csaplak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!