Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor lesz Hivatalos Vizsgálat...

Mikor lesz Hivatalos Vizsgálat a Chemtrail ügyében végre?

Figyelt kérdés

Oberle Gábor Kutató Úr azt ígérte, hogy lesz tüntetés a Chemtrail tevékenység Hivatalos Vizsgálatáért.

Én hiszek neki, nagyon bölcs gondolatai vannak a témával kapcsolatban és megértem, ha BAJA van a háttérhatalommal.

2016. júl. 4. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egy nyilvánvalóan ostobaság miatt hivatalos vizsgálat?
2016. júl. 4. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Oberle Úr rendelkezésére állnak a bizonyító erejű fotók, amik azokat a bizonyos csíkokat ábrázolják!

Saját szabadidejét nem sajnálva próbálja megóvni az emberiséget.

2016. júl. 4. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezotéria kategória.
2016. júl. 5. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy ennyi idő elteltével beleszólok a kérdésbe, de ha lefényképezek egy kondenzcsíkot a szabadidőmben akkor már önfeláldozó kutató leszek? :D

Olvastam tudományos baromságokat Oberlétől és Madocsaitól illetve Fekete Gézától.

Ami szétoszlik hamar az kondenzcsík, ami sokáig ott marad az kemlé :D

Vicces, hogy magukat kutatóknak tartó uraknak halvány lila fingjuk sincs, a légmozgásról, a hőmérsékletről, az abszolút és relatív páratartalomról, stb.

Továbbá ha mintát vesztek a kondenzcsíkból, Istenem kérlek sikerüljön :), akkor fogtok benne nehézfémeket találni mert biztosan van a légkörben :) Ugyanis szerencsétlen repülő csak azt tudja kikondenzálni vagy kicsapatni a levegőből ami benne van. :) Teremteni ő sem tud :)

A másik örök kedvencem a felhőzetoszlató chemtariletek. :)

Egyszer szétoszlatják a ciongyíkok a felhőzetet a nem látható ezüst-jodiddal, máskor meg pusztító jégesőt küldenek :) (Az ezüst-jodid sárga színű)

De ha Oberle úrnak lesz végre igazi TUDOMÁNYOS magyarázata a chemtrail tevékenységre örömmel beszélgetek vele erről. Viszont amíg talánokkal, és más ország önjelölt "kutatóinak" sületlenségeivel kapálózik addig nem fogom komolyan venni, és hiteltelen marad a számomra.

Köszönöm a figyelmet attól aki elolvasta, függetlenül, hogy egyet ért e vele vagy sem. :)

Mindenkinek szép napot, kellemes nyarat! :)

2016. aug. 5. 02:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy trollkodásból kérdezted ezt, de már nem vagyok fent Facebook-on így lemaradok az újdonságokról :) Megtennéd, hogy értesítesz mit találtak ki mostanában? :)
2016. aug. 5. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!