Mikor lesz Hivatalos Vizsgálat a Chemtrail ügyében végre?
Oberle Gábor Kutató Úr azt ígérte, hogy lesz tüntetés a Chemtrail tevékenység Hivatalos Vizsgálatáért.
Én hiszek neki, nagyon bölcs gondolatai vannak a témával kapcsolatban és megértem, ha BAJA van a háttérhatalommal.
Oberle Úr rendelkezésére állnak a bizonyító erejű fotók, amik azokat a bizonyos csíkokat ábrázolják!
Saját szabadidejét nem sajnálva próbálja megóvni az emberiséget.
Bocsi, hogy ennyi idő elteltével beleszólok a kérdésbe, de ha lefényképezek egy kondenzcsíkot a szabadidőmben akkor már önfeláldozó kutató leszek? :D
Olvastam tudományos baromságokat Oberlétől és Madocsaitól illetve Fekete Gézától.
Ami szétoszlik hamar az kondenzcsík, ami sokáig ott marad az kemlé :D
Vicces, hogy magukat kutatóknak tartó uraknak halvány lila fingjuk sincs, a légmozgásról, a hőmérsékletről, az abszolút és relatív páratartalomról, stb.
Továbbá ha mintát vesztek a kondenzcsíkból, Istenem kérlek sikerüljön :), akkor fogtok benne nehézfémeket találni mert biztosan van a légkörben :) Ugyanis szerencsétlen repülő csak azt tudja kikondenzálni vagy kicsapatni a levegőből ami benne van. :) Teremteni ő sem tud :)
A másik örök kedvencem a felhőzetoszlató chemtariletek. :)
Egyszer szétoszlatják a ciongyíkok a felhőzetet a nem látható ezüst-jodiddal, máskor meg pusztító jégesőt küldenek :) (Az ezüst-jodid sárga színű)
De ha Oberle úrnak lesz végre igazi TUDOMÁNYOS magyarázata a chemtrail tevékenységre örömmel beszélgetek vele erről. Viszont amíg talánokkal, és más ország önjelölt "kutatóinak" sületlenségeivel kapálózik addig nem fogom komolyan venni, és hiteltelen marad a számomra.
Köszönöm a figyelmet attól aki elolvasta, függetlenül, hogy egyet ért e vele vagy sem. :)
Mindenkinek szép napot, kellemes nyarat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!