Ki szokta vasalni a haját? ^^
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 18:45
21/26 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, velem is ugyanez van. Mindenki mondta, hogy ne vasald, tönkreteszed stb. Hát ez van. Most megszívtam, de a rövid hajammal göndören úgy názek ki, h húú. Szóval kicsit gázos. :S
22/26 anonim válasza:
Ezért nem való a 10-en pár éves gyerekeknek ilyesmik...tökreteszik magukat, és amikor igazán szépnek kéne lenni, akkor már sehogy se fognak kinézni.
Na mindegy, remélem hamarosan már az óvodások is vasalt hajjal fognak érkezni hozzám az oviba. :S:S
22N
23/26 anonim válasza:
Én, meg a húgom is. ^^
11/L & 5/L
24/26 anonim válasza:
22/L-nek van igaza. Meg most mi ez a nagy önelégültség, hogy ti vasaljátok a hajatokat? Azt hiszitek ezzel menőbbek vagytok? Egyébként is ez az agyon vasalt haj csak Magyarországon divat már. Nem tudom mire vagytok olyan büszkék.. az agyon tört, vékony szálú, pár száll hajatokra, amit a vasalónak köszönhettek.
25/26 A kérdező kommentje:
leszoktam a vasalásról :)
nyár óta nem vasalatam ( vagy párszor igen.. bulikba)
Sokkal jobb így hullámosan ^^ :$$
2010. okt. 15. 20:03
26/26 anonim válasza:
Én nem vasalom, mondjuk nem is kell, mert csak nagyon enyhén hullámos. És tényleg tönkreteszi, egyik osztálytársamnak már tiszta égett szagú, szénára hasonlító lett a haja tőle, nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!