Markusz 212 kérdése:
Várható-e Zootropolis-ból 2. rész? A válaszokat ellőre is kösszönöm.
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 09:51
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű, a közeljövőben főleg nem.
Az ilyen eredetileg nem filmsorozatnak tervezett projektek csak akkor szoktak folytatást kapni, ha a bevétel indokolja a rókabőr nyúzást.
Nem voltak ugyan rosszak a Zootopia eladásai, de például a felkapottsága miatt folytatásra ítélt Frozen bevételihez képest nagyságrendekkel kisebb volt a haszon.
2/7 anonim válasza:
Lehetséges, és nagybvalószínüséggel lesz is, de nem a közel jövőben, ugyanis ha jobban nézelődsz az interneten (ilyen angol videókat nézve) akkor láthatod hogy a zootopiának volt egy eredeti sztorija csak törölték az egészet mert szerintük túl sötét lett a film, de a legtöbb szereplő meg az összes hely vagy épület vagy hogy mondjam megmaradt. A szerplőkön is változtattak egy kicsit pl:Judyn, az eredeti sztoriban máshogy nézett ki és ott Nick volt a főszereplő és az eredeti sztoriban Nick ment el zootopiába. De a lényeg: A filmben Nicknek legfőbb álma a Wild Times volt, amit ugyanúgy töröltek de a hatalmas épület romjait láthajuk úgy 2 mpre a filmben. (Amikor Judy megkeresi Nicket és a hídon van, ott van egy hatalmas épület, az a Wild Times. Nézz utána az interneten, van egy csatorna:WillfanofMany. Ő mindent elmond(vannak videók amikre azt írja hogy a telefonon hogy nem elérhető, akkor használd a gépet, mert ott menni fog) és a jelenetekhez pedig: FullRetardBoy
3/7 anonim válasza:
Oh azt kifelejtettem. Pont a legfontosabbat. A wild tomes bemutatása után ezt mondták: "We are really sad we lost it, but somewhere we're gonna find a way to bring that back. I dunno how are we gonna do it, but you'll see somewhere(és ezután az utolsó 2-3 szót már én sem értettem) ami magyarul: Tényleg szomorúak vagyunk hogy elvesztettük, de valahol/valahogy találni fogunk egy utat hogy visszahozzuk, nem tudom hogyan fogjuk csinálni, de meglátjátok valahogy (és ugye az uccso pár szó) és ezt a zootopia rendezője mondta, aki kitalálta a filmet. Szóval szerintem kezhetsz készülődni, de nem most, mert most novemberben a Moana, 2018 márciusában a rontó ralph 2 fog kijönni, és ha jól tudom akkor 2018 novemberében pedig a Gigantic, és a zootopia csak ezek után jöhet :/ arról nem is beszélve hogy valamilysn jégvarázs folytatásrol is beszélnek az emberek
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 6. 17:53
5/7 anonim válasza:
Én nem tudom így van-e biztosra, de úgy vettem észre a jobban pénzelő Disney rajzfilmeknek, szokott lenni egy sorozatuk. Álltalában, várakozásnak amíg elkészül a 2., vagy 3. rész. Az Oroszlánkirály nagyon híres, abból a Timon és Pumbát készítették.A Lilo és Stitchből, ugyan ezen a néven készítettek sorozatot. Legjobb tudomásom szerint a Micimackó is egészestés volt eredetileg. A 101kiskutyából is lett sorozat.A dzsungel könyve, a Hupikéktörpikék és még sorolhatnám... úgy, hogy szerintem, ha addigra nem felejtődik el, kapunk majd egy talán nem olyan szuperül rajzolt, de szép kis sorozatot a Zootropolisból. És a második részben, talán visszatérnek az eredeti storyhoz, talán nem... :)
6/7 NickWild3 válasza:
Nagy valószínűséggel lesz.
7/7 anonim válasza:
én nagyon remélem hogy lesz mert akkor megtudnám a folytatást mert a végén amikor a lajhár száguldott és nicholas wild és judy hops elkapja hirtelen vége van és kiváncsi vagyok a folytatásra hogy mi lessz ezután de való szinüleg lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!