Mit gondoltok a következő nevekről? C:
Írnátok véleményt a köv.nevekről?Adnátok a gyereketeknek?Ha nem miért? c: zárójelbe írom a becézést
Lánynév:Magdaléna(Léna,Léni),Hanga,Lilienn(Lili)
Fiúnevek:Noel,Patrik,Előd
Én nem adnám egyiket se.
Magdaléna, Előd : túl régiesen hangzanak, szerintem manapság kicsit ciki ilyen nevet adni a gyereknek
Hanga, Noel: számomra fura hangzásuk van, Noel túl külföldies
Patrik szimplán nem tetszik nekem, Lilienn meg megint kicsit fura, de Liliként nem rossz.
Persze ez egyéni vélemény, mindenkinek más tetszik, plusz az sem elhanyagolható, hogy hogyan hangzik a vezetéknévvel.
Magdaléna: elegáns
Noel: most nagy divat az ilyen nevek adása,ami nem baj,csak már kicsit tucatnév lett,főleg a mai ovisok korosztályában
Lilienn: én csak simán adnám a Lilit,vagy Liliána/Lilianna alakban. A Lilienn név nekem túl angolos ide.
Patrik: szép név.
Előd,Hanga: ha valaki a régi magyar neveket,akkor adja bátran. De akkor a többi testvérnek is hasonló magyaros neve legyen.
Tetszik: Magdaléna de inkább csak a Léna alakja maga a teljes név túl régies. És a Patrik is. Noel is tetszik.
Nem tetszik:Hanga ,Lilienn,Előd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!