Mit tegyek hogy jó videós legyek? A régi csatornámon volt 36 feliratkozó. Csináltam egy másikat. De semmi 0 feliratkozó pedig én mindent bele adok? MIT TEGYEK? HELP!
Milyen csatorná(i)d van(nak) ?
Gondolom játszol, mint mindenki.
Az első és legnagyobb hiba amit az emberek 99%-a elkövet:
nem azért csináljátok a csatornát, mert szeretnétek, hanem pénzért/hírnévért/feliratkozókért.
A legnagyobb videósok 100%-a amikor azt a kérdést kapja, hogy hogyan kezdték ugyan azt válaszolja:
Szórakozásból kezdtem. Azért csináltam, mert ÉLVEZTEM.
Aztán egy hónap, egy év, vagy 5 év után hirtelen sok lett a nézőm.
Ennyi a titka. Azt csináld, amit élvezel, és ne várd, hogy két nap alatt milliós nézőtáborod legyen.
Pewdiepie, Markiplier, Jackseptickeye, a magyar videósok, MIND poénból kezdték a youtubozást. MIND.
Minőségi, egyedi tartalom kell. Ha másokat utánozol és nincs olyan dolog ami miatt érdemes téged követni, nem is fognak.
Főleg ha te vagy a hatmilliomodik gameplayer-csatorna, amiből eleve túlkínálat van.
Szia!
lehet hogy a videó minőségével van a baj,de az is lehet, hogy valami furát adsz elő vagy ilyesmi. De figyu, az ilyen nagy videósok is ilyen 30-40 feliratkozóval kezdték,de nem adták fel ezért van ilyen sok feliratkozójuk. Szóval nem érdemes másik csatornát csinálnod. Folytasd az előzőt és ne add fel!!Sok sikert!
Remélem tudtam segiteni!
E R E D E T I S É G !!!!!!!!!!!!!!!!
Ma már a "cségó" meg a "májnkrafth" lerágott csont!
- Olyan gémeket tolj amit mások nem vagy nem annyira. Pl.: Idehaza senki nem pörgette végig a Resident Evil szériát.
- KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG ÉS HANG!!!!
- Extrém helyszínek. Az ülök anyáméknál a kisszobában és a zöld lepedő előtt fingok a nagyi karosszékében már lejárt!
Egy teraszon vagy kerthelyiségben kitelepülve a hely vendégeivel nyomva verekedős játékokat,akár live-ba egy étterem/söröző teraszán!
- Vendégek. Más videósok ellen játszani vagy bikinis csajok ellen,esetleg 1-2 celeb TV-ssel.
- SZPONZOR!!!!! Egy étterem a terasz miatt vagy egy videójáték bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!