Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gamager.com rendeltetek már róla?

Gamager.com rendeltetek már róla?

Figyelt kérdés
Azért kérdezném ,mert ,hogy árban megéri-e ott vásárolni és a játékot Steam/Uplay/Origin kódban ,vagy rendes dobozos játékot küldenek

2016. jún. 29. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Jókat írnak róluk.
2016. jún. 29. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Az ottani kommentek jók róla (nem tudom ,hogy arra gondolsz-e) ,de szeretném kikérni a véleményeteket is
2016. jún. 29. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Utána néztem fórumokon, szóval nem csak az 'ottani kommenteket' vettem alapul.

Az árak sem olyan olcsók, igazából steames árak körül mozognak.

Ezeket mind figyelembe véve egész jónak tűnik.

2016. jún. 30. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2016. jún. 30. 11:51
 5/6 SuperUrzu7 ***** válasza:
36%
G2A-n tessék csemegézni ha jó árakat akarsz. A mostani feketepéntekes gamager nagy akciók árai ott a mindennaposak. :D Egy GTA 5 8 rugóért még mindig olcsóbb a G2A-n mint a feketepéntekes Gamageren 9-ért. Puff.. A windows 10 pro-t 7 rugóért vettem meg ott. Nem vágom hogy csinálják, de a microsoft ügyfélszolgálat szerint tiszta vétel volt. :O
2016. nov. 25. 07:04
 6/6 anonim válasza:
Lehet olcsóbbnak tűnik a G2A, de ott mondjuk fizetsz még 900Ft shieldet, 200Ft kezelési költséget és máris ott vagy, hogy szinte kétszeres árat fizettél a játékért. Ilyen szempontból jobb a gamager, ott amennyi a játék ára, annyit fizetsz
2017. jan. 5. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!