Valami történt a számítógépemen. Újraindítottam, és minden elveszett képek, letöltések, fájlok, és azt írta ki, hogy egy ideiglenes fiókban vagyok és nem férek hozzá a fájljaimhoz, és lépjek ki. Hogyan tudnék kilépni?
Ja, zseni.
Ahhoz, hogy megtaláld a számítógépek kategóriát.
Amúgy tényleg komolyan írtam, hogy nem tudod megoldani. Törődj bele, és keress szaksegítséget. Ugyanis most még valószínűleg nem veszett el semmi - de, ha bután belenyúlsz, simán elveszhet.
Attól függ, hanyas win-ed van. 7-esben: start menü, leállítás melletti jobb nyilacska, és felhasználóváltás.
A kategorizálásra rá se ránts. Ha nekem tűnne el mindenem, hirtelen azt se tudnám, milyen hangmagasságban visítsak, nemhogy a kategóriát helyesen lőjem be :-)
MI az a "minden", amit próbáltál? Az újraindítás? És még mi?
Amúgy a registryből kell törölni mindent, ami rád vonatkozik. Na, ezzel lehet úgy tönkretenni a dolgokat, hogy utána már el se indul a Windows.
A másik - kevésbé veszélyes - módszer az lenne, hogy törlöd a profilod. Csakhogy akkor eltűnik az összes dokumentumod, letöltésed, és minden, amit az asztalra tettél. Többek között ezért SEM kell oda túl sok mindent tenni.
Az új fiók mit old meg?
Attól még nem kerül elő semmi régi dolog.
Ha nincs szükséged a dokumentumaidra, letöltésekre, könyvjelzőkre és az asztalodra, akkor törölheted a régi profilt, a régi belépési neveddel. Utána új életet kezdhetsz az új fiókoddal ezen a gépen.
Érdemes még egy lemezellenőrzést is lefuttatni.
Ha valamire még szükséged van, akkor előtte lépjél be az új neveddel, keresd meg, ami kell, és mentsd el máshova - DE olyan helyre, ami már nincsen benne a profilban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!