Csak én röhögök ezen?
Figyelj, nem vagyok rád kíváncsi.
Sok ember nem azért jön ide, hogy ilyen kérdéseket olvasson itt. Egyszerűen nem is úgy jön át, ahogy te azt leírtad.
Önmagad igazoltatására meg ne írj privát üzenetet nekem, nem olvastam el, a továbbiakban sem fogom. Nem ezért vagyok az oldalon, ennyi.
Tudom, úgyis azzal hárítanál mindent, hogy frusztrált vagyok és azt mondanád, hogy primitív, stb. vagyok, de nem érdekel. Nem ismersz, de szórod a véleményed rólam. Az oldal nem erre van, ennyi.
Főleg éjfél után nincs is energiám, se kedvem ilyennel foglalkozni, ez valószínű neked se fordul meg a fejedben.
Már az előbb is kivettem a figyelt kérdések közül ezt, most a privátod miatt visszajöttem, de nem akarok több energiát erre fordítani, nem ezért regisztráltam az oldalra. Nem vagyok kíváncsi senkire, csak az (értelmes) kérdésekre és válaszokra. Ha szórakozni akarok, mással töltöm az időt.
A kérdést legközelebb úgy tedd fel, hogy "Ez szerintem vicces, ti mit gondoltok erről?" vagy hasonló. Mert különben ki röhög még ezen? Mi biztos nem, mert nem halljuk. Így teljesen máshogy jön át, ahogy gondoltad.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!