Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valós félelem, hogy az eltűnt...

Valós félelem, hogy az eltűnt fiatalok egy részét emberrablók/szervkereskedők "tüntetik el"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:

hallottam olyan ruhaboltos esetről ahol a próbafülkébe bement a vásárló, de ki már nem.

és rájöttek, találtak bezárt embereket, de ott több ember is eltünt , mint aki előkerült.

2010. ápr. 13. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ja de ez az ázsia centerbe volt .xD engem probálnának bezárni és mint a tom és jerrybe csak azt veszi észre h körülötte egy fürész jön ki a földből leesik mellém és megkurom a szemüregét.xD
2010. ápr. 13. 21:42
 3/6 Tamás Miklós ***** válasza:
Persze, engem is elraboltak egyszer, és eladták az egyik vesémet, meg a fél tüdőmet. De már meggyógyultam.
2010. ápr. 14. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, az egyik Tescoban is egy kissrác elment a wc-be, és levágták a haját kopaszra, annyi volt a szerencse, hogy az anyuka szólt, hogy zárják le a kapukat, és így meglett a gyerek is.
2012. ápr. 11. 00:08
 5/6 anonim válasza:

Igen, és a 3. kerületi rendőrség úgy tűnik fedez a gyilkosoknak:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 26. 01:21
 6/6 anonim válasza:

„miután Gábor holtteste előkerült a Dunából, a rendőrök azt mondták a szülőknek, hogy azonnal el kell hamvasztani”. A szülők azonban ragaszkodtak hozzá, hogy megnézhessék a holttestet, már csak azért is, hogy biztosak lehessenek benne: valóban a fiukat találták meg. Az azonosítás során először csak a lábát és néhány testékszerét mutatták meg, végül, többszöri kérésre megnézhették a holttestet. És akkor döbbenten látták, hogy a testet felvágták és kitömték.

"nekünk azt tanácsolták, hogy gyászoljunk, és ha fel akarjuk nevelni a másik gyerekünket, akkor erről soha senkinek semmit ne mondjunk."

Az utolsó mondat nagyon durva. Remélem az egész korrupt 3. kerületi rendőrséget leültetik, jobban járunk, ha egyáltalán nincsenek ott rendőrök, mintha ilyen ukrán maffia szervkereskedők a "rend őrei", akik gyászoló szülőket fenyegetnek.

2012. jún. 26. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!