Meglehet, hogy a cigányok világ uralomra készülnek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 17:38
1/8 anonim válasza:
Nem de a
zsidókról jobban el tudom képzelni
2/8 anonim válasza:
Meg bizony. Ha tudnád ki volt Obama anyja...
3/8 anonim válasza:
bármelyik pillanatban leigázhatnak...
4/8 anonim válasza:
..és a Joshi Bharát-ban tartják nap mint nap a konferenciabeszélgetést, 1 titkos-rejtélyes nyelvhasználattal :D
5/8 anonim válasza:
mi az hogy meglehet-e? már világuralmon vannak.
sok a cigány kevés a ****
gyere vissza ****** bácsi
6/8 anonim válasza:
ja amúgy komoly hogy világuralmon vannak. ott van a zorbán. az is cigó. előbb kezdik egy kis országgal aztán pedig mindig egye nagyobb országott vesznek be. :D XD ja és nem vagyok valami jó ilyen összeesküvéselmélet gyártásból. XD
7/8 anonim válasza:
Meglehet, de ott a bibi, hogy nincs meg az agyi szintjük ahhoz, hogy megszervezzék.
8/8 anonim válasza:
én punk vagyok .
meglehet persze . azok a tetves köcsögök már kissebségbe nyontak minket sajnos kikel őket írtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!