A gázpisztoly mennyire veszélyes eszköz?
leginkább úgy veszélyes ha fejbe vágsz vele valakit,vagy szemre nyomva,meglövöd,esetleg fülbe,és ez nem vicc.
Amugy tényleg NEM fegyver.
Ha most bárki aki ezt olvassa éppen, kimegy a konyhába és véletlenszerűen keres egy konyhakést, az sokkal-sokkal veszélyesebb eszköz, mint a gázpisztoly.
Jobb országokban (Szlovákia, Ausztria, Csehország) semmiféle engedély sem kell se a vásárlásához, se a hordásához.
4:
Engem már gázspray-vel is fújtak le (direkt, tesztből) és csak megvakultam fél órára, égett az egész pofám, könnyeztem, tanykadzottam és nyáladzottam és vörös volt a fejem két napig.
A gázpisztoly még ennél is keményebb lehet, de legalább ehhez hasonló.
Neked milyen SZEMÉLYES tapasztalataid vannak? Szeretnéd ha valaki fejbe lőne egy tár paprika tölténnyel 1-2-3 méterről mondjuk?
(Ha már lelövetted magad, de csak kicsit bekönnyezett a szemed, aztán néztél furán hogy miért nem történt semmi és ez alapján beszélsz most, akkor nem szóltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!