Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért azt hazudják a szülők,...

Miért azt hazudják a szülők, hogy a "gólya hozza a kisbabát" és miért nem tudnak rá jobbat kitalálni? Ti tudnátok? XD

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha egy ember aki mindent elhisz a szüleinek és már vagy 25 éves és még mindig azt hiszi? Hülyét csinálnak a gyerekekből, és még a gyerek a hülye...×D
2010. ápr. 13. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mondják ezt, mert még nincs abban a korban a gyerek, hogy a szülők szexuális felvilágosítást tartsanak nekik. Rengeteg kicsiknek készült könyv kapható már, amik leírják hogy a kistesó hogyan került a pocakba.
2010. ápr. 13. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:

De most egy kisgyerek miért ne tudhatná, hogy a gyereket nem a gólya hozza, hanem az anyuka a "szíve alatt hordja" 9 hónapig, utána pedig megszületik? Nem azt mondom, hogy kell részletezni, hogyan történik a folyamat, csak elmondani neki, hogy ez így normális, hogy a baba a hasban van, és majd ha nagyobb lesz, elmondják neki, hogy miért is van ez így...

Nem tudom miért kell "hülyíteni" a gyereket. :P

[Persze ez a Mikulás/Angyalka esetében másképp van, nem kell tudnia az igazságot, mert addig legalább hisznek a varázslatban, amíg kicsik. :)]

2010. ápr. 13. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
:D
2010. ápr. 13. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, gyanús is volt a mai napig, hogy mi van azokkal, akik télen születnek, amikor a gólyák már rég odébálltak...
2010. ápr. 13. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem sosem mondták ezt XD Anya megprobálta levázolni nekem valósághűen :D Igaz engem olyan 7éves koromig nem érdekelt XD
2010. ápr. 13. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, igen lehetne értelmesebb választ is adni. Anyuci Apuci este szeret puszit adni egymásnak, ölelkezni, szeretgetni egymást és az Angyalok a pocakba teremtik vagy valami ilyesmi. De ez egy egyedi puszi, ölelés csak ha Aputól kapja akkor lesz kistesó!
2010. júl. 19. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert egy három éves embernek ez még elég bevezetésnek. :)
2010. okt. 17. 15:25
 9/9 A kérdező kommentje:
De miárt pont a gólya?:DDD
2010. okt. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!