Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetném vissza a...

Hogyan szerezhetném vissza a legjobb barátomat?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm által ismertük meg egymást kb 1 éve.

Más suliba járunk ezért nem is találkoz(t)unk annyit de nem volt baj mert telefonon mindennap beszéltünk.Mindig mindent elmondtunk egymásnak,megbíztuk egymásban és nagyon szerettük egymást.

Na ez már jó ideje megváltozott.

Nem beszélünk már nagyom(ezekből voltak kisebb viták is és sokszor megbeszéltük hogy megpróbáljuk normálisan de nem igazán sikerült)max. szia mizu mivan veled jellegűen de hát ez mit ér?!

Próbálok vele beszélni de nem tudom miért nem megy...

Nincs témánk igazából az a baj...

Szerintetek mit tehetnék?

Mondjak el neki újra bizalmas dolgokat?

Szerintetek azzal segítenék a helyzeten,újra beszélne velem és megint olyan lenne mint régen?

2016. jún. 19. 15:35
 1/1 anonim válasza:
Szerintem, írd meg neki,hogy te mennyire szereted, és hogy mennyire fontos a barágságotok neked! És nagyon hiányzik a régi ő! Ennyit tudom segíteni!További szép napot!😊
2016. jún. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!