Bob Marley miben halt meg?
16:07
A leukémia is rák, a vér rákja.
Rita Marley könyvében(Életem a Reggae királlyal) 1975-ben egy focimeccs közben megsérült a lábujja.
..."Amikor újra megsértette a lábújját 1977-ben, a köröm leesett és rosszindulatú pigmentsejtes daganattá fejlődött. ... De Bob azt gondolta, hogy az őt vizsgáló doktorok mind hazudnak, még a Miamibeli fekete orvos, Dr. Bacon is, aki nagyon szerette Bobot, és az nyilatkozta: "Ha Bo megengedné, hogy megszabaduljunk a lábujjától, megállíthatnánk ezt a betegséget." Miután beszéltem az orvossal, felvetettem az ötletet Bobnak, de ő bolondnak nevezett, mert azt hitte, ha beleegyezne, többé nem tudná végigállni a koncerteket. "Hogyan léphetnék úgy szinpadra? Az emberek nem egy nyomorákot akarnak látni!"..." Innen terjedt szét a rák a májára, tüdejére, agyára... 1981 május 11-ig szenvedett.
én úgy hallottam és olvastam hogy füvezet meg grogozott
de kár mert volt tehetsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!