Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Windows 10 alatt, hogy kell...

Laci11111111111 kérdése:

Windows 10 alatt, hogy kell kikapcsolni a billentyűparancsokat?

Figyelt kérdés
Windows 10 operációs rendszerem alatt, van az F1 gombra beállítva egy úgynevezett Súgó. Nagyon idegesítő, hogyha mindig megnyomom a gombot akkor előugrik az ablak. Hogy lehetne kikapcsolni, vagy másik gombra átállítani ezt a szolgáltatást? Köszönöm a válaszokat előre is!
2016. jún. 17. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Keress rá erre:

- Súgó

ha így nem találja, akkor:

- HelpPane

Ha megtaláltad a parancsikonját (!) akkor ott jobb gomb, ott lesz egy olyan, hogy Keyboard shortcut, vagy ha magyar windows-od van, akkor gyorsbillentyű vagy billentyűparancs, abból a részből töröld az F1-et.

2016. jún. 17. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha így nem megy, akkor:

Nyomd le az F1-et, bejön a súgó.

Aztán nyisd meg a feladatkezelőt (ctrl + alt + delete), után a folyamatok közt, jobb gomb a súgóra --> részletek megjelenítése. Ott átdob a részletekhez, ott olvasva megtalálod a folyamat pontos nevét, ha ezt beírod a keresőjébe, nagy valószínűséggel megtalálod a parancsikonját, a többit pedig ugyanúgy kell, ahogy leírtam az első válaszban.

2016. jún. 17. 22:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, de itt nincs olyan, hogy billentyűparancs :D Ha tudnál segíteni még, megköszönném :D
2016. jún. 17. 22:58
 4/10 A kérdező kommentje:
A parancsikont megtaláltam, de ott jobb klikkel nem adja be, amit írtál!
2016. jún. 17. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát, akkor valószínűleg a rendszerhez közvetlenül tartozó parancsikon lehet, mert normál esetben így kéne kinéznie ugyebár egy parancsikon tulajdonságmenüje:

[link]

Keresgélj itt:

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

Valahol itt kéne lennie szerintem annak a parancsikonnak, amit mi keresünk.

2016. jún. 17. 23:35
 6/10 anonim válasza:
Próbáld meg ezt: [link]
2016. jún. 18. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2016. jún. 19. 01:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem sajna, de most nézem, hogy ez nem is igazán súgó, hanem a Windows 10-nél alapból beállítja azt, hogy az F1 gomb megnyomására megnyisson egy böngészőt és alapból megkeresi azt, hogy tanácsok a Windows 10 operációs rendszerhez. És ezt nem tudom igazából, hogy hogy kell kikapcsolni.
2016. jún. 20. 19:49
 9/10 anonim válasza:

Csak angolt találtam:

[link]

2016. jún. 23. 14:24
 10/10 anonim válasza:

Találtam magyarul is:

[link]

2016. jún. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!