A lány és a fiú újdonsült szembe szomszédok. Természetesen egymásba szeretnek, de különféle akadályokkal kell szembesülniük: a srác a lány testőre, ami miatt nem lehetnek nyíltan együtt, a lány együtt volt egy másik fiúval, akiről kiderül, hogy a mostani fiú legjobb barátja, és jön egy másik srác is, akiről kiderül, hogy rosszat akar. Közben gyilkossági nyomozás folyik (ezért is kell a lánynak testőr), és a titkokat egyre nehezebb kordában tartani.Győzhet-e az ennyire tiltott szerelem?
Elolvasnátok egy ilyen könyvet? Ha nem, miért nem?
Szerintem egy kicsit sablonos a sztori. De mivel én szeretem a romantikus könyveket, biztosan elolvasnám.. :) De én ezt tuti folytatásosra csinálnám, és a könyv végén nem derülne ki, hogy tényleg összejöttek, vagy sem :) majd a következőbe, hogy kicsit váratóbn legyen :)
2016. jún. 17. 21:54
2/7 anonim válasza:
Rengeteg ilyen tortenet van...
2016. jún. 17. 21:58
3/7 Goga00 válasza:
Én elolvasnám:)
2016. jún. 18. 08:35
4/7 anonim válasza:
A szembeszomszédsággal vannak gondok logikailag.
Általában aki testőrt fogad, és van rá pénze, az puccos környéken lakik. Tehát a vele szemben lakó is puccos környéken lakó gazdag ember lesz, aki nem megy el testőrnek.
2016. jún. 18. 18:21
5/7 anonim válasza:
#4 hozzászóló vagyok.
Sok sikert kívánok a könyvedhez! :-) Ez kimaradt. Írj bátran!!! Csak ügyelj a Bechdel-tesztre: legyen legalább két női karakter nevén nevezve, akik beszélnek egymással, és nem férfiakról.
2016. jún. 18. 18:23
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne az alapján akarjál könyvet írni, hogy minket mi érdekelne, ha van egy sztorid, amit szívesen megírnál, írd meg! :) Szerintem nyugodtan írd meg; nekem amúgy tetszik az alapsztori
2016. jún. 18. 18:28
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tippeket:) Ó a szembe szomszédság meg van oldva: a lány szülei fizetik a testőrök lakását is. Fontos a szembe szomszédság megléte, mert az apán kívül senki nem tudja (elvileg), hogy a szemben lévő család testőrökből áll, és nem azért költöztek ide, mert tetszik nekik a környék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!