MOME vagy Metropolitan Egyetemen érdemes animáció szakra jelentkezni? Többi lent
Nagyon szépen köszönöm :) <3 megmondom őszintén valószínűleg keresek majd egy felkészítő sulit...jelenleg ezt tartom a legjobb ötletemnek :D igen hallottam h kell elemi tudás is , szerintem nem lesz gond .Ha érdekemben áll bármit megtudok tanulni.Esetleg előkészítőt tudsz (vagy más esetleg) ajánlani? néztem egy párat de a legtöbb februárban indítja az előkészítőt .Én most egyből érettségi után nekiállnék tanulni
Előre is köszi
Szia! Én a MET-et jobban ajánlanám, jelenlegi állás szerint a MOME-nak kezd letörni a szarva. (Mellesleg könnyű úgy nagyobb hírnevet szerezni, ha csak akkor vesznek fel, ha úgy rajzolsz, mint Picasso vagy még úgy se vesznek fel - na de ez teljesen személyes vélemény, bennem nagyon negatív nyomott hagyott (voltak érdekes dolgok a felvételijükön, a nyílt napjuk meg pocsék és szervezetlen volt), úgyhogy lehet, hogy az én véleményem nem annyira mérvadó, és nem is mondom, hogy én rám hallgass.)
Én amúgy a Metropolitan animáció szakos előkészítőjére jártam (erre a szakra vettek fel végül idén), de az szintén februárban indul. Az előző válaszoló említette, de te konkrétan nem emelted ki a kérdésben a programok neveit, amit használnak. Ha nem tudod őket, egy részüknek (a fontosabbaknak) meg tudom adni a nevét, ha kifejezetten ezekkel szeretnél készülni (nyílt napon érdeklődtem utána, és én is ezeket gyakoroltam otthon (plusz dolgoztam is együtt MET-es diákkal rajzfilmen), úgyhogy megbízhatóak a forrásaim. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!