Mi az, amit minden reggel megteszel?
Figyelt kérdés
Nem számít, hogy azonos időben e, csak hogy mi az ami nélkül rossz napod lenne ..2010. ápr. 12. 19:47
11/21 anonim válasza:
Szinte minden napom igy indul: felébredek, kabelt fektetek, fogat mosok , felöltözök, belövöm a sérót es utána suli
12/21 anonim válasza:
Felkelek, kimegyek wc-re, benyomom a gépet, felöltözöm. Ez majd' minden napra igaz.
13/21 A kérdező kommentje:
jolvan köszii :) .. meglepődtem hogy csak egy vki írta a dohányzást.. vagyis spanglit.. :/:D
2010. ápr. 12. 22:09
14/21 anonim válasza:
Felkelek, felöltözök, bekapcsolom a gépet. Van ami néha kimarad: iszok kávét, pisilek..
15/21 anonim válasza:
kiengedem a nyulat a ketrecéből, hadd futkározzon. azután jövök én.
16/21 omadjoe válasza:
ha otthon vagyok: kinyitom a szemem, felöltözöm, autoim kulcsait keresem, (vajon este hová rakhattam???)
ha dolgozom: kinyitom a szemem, egyszál poloban, es alsogatyában be inditom a verdat, és vezetek egy 4,5 órát, majd megállok pisi szunetre, utána megint 4,5 óra vezetés.
kedves kérdezö igy gondoltad?
17/21 A kérdező kommentje:
04.14 megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?:D
2010. ápr. 13. 05:59
18/21 omadjoe válasza:
vezetö beosztásban dolgoztam
tehergépjármü-vezetö
XD
20/21 A kérdező kommentje:
én azért lehet, hogy felvennék egy gatyát is :D
2010. ápr. 13. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!