Szemtanúja voltam egy verekedésnek, köteles vagyok tanúskodni?
Figyelt kérdés
Házam előtt összeverekedett két polgár, vér is folyt. A rendőrséget nem én értesitettem, de elvittek éngemis a rendőrségre, hogy elmagyarázzam mi történt. A probléma azzal van, hogy nekem semmi közöm az egészhez, mégis meghurcoltak, kb fél napom ráment amig kivizsgálták a dolgot. Mindeközben én munkába indultam, de emiatt nemtudtam elmenni mert a bunkó rendőrök szerint köteles vagyok szemtanúként jelentést tenni. Ez valóban igy müködik, hogy az embert csak fogják és elviszik? ha történetesen esküvőre vagy mittomén milyen fontos helyre igyekszem akkoris csak úgy elvihetnék? Naés azt az egy napi fizetésemet meg fogja tértiteni valaki?2016. jún. 15. 10:27
11/11 anonim válasza:
Ez van. Ez a szabály. Kár ezen fenn akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!