Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes reklamálnom?

Érdemes reklamálnom?

Figyelt kérdés

Itt ahol én lakom (kisváros) két Vodafone üzlet van.. egy a Tesco-ban és egy a városban..

eddig szinte mindig a Tescoban töltöttem fel a kártyám 3000Ft-al.. de most nem volt időm elmenni oda ezért a központi Vodafone-ba töltöttem fel !2000 FT-al!

Az nap mikor telefonáltam be mondta h lefog járni a SIMk ártyám tralala hívjam a 177-et!

Másnap bementem a Vofafoneba(nem a Tesco-s) azt mondta a nő (agy flegmán)ez azért van mert utoljára 1 éve töltöttel fel 3000el a kártyám

(és kiderült h a 2000ft-os feltöltés nem "érvényesíti a SIMem, amiről nekem SENKI NEM SZÓLT!)

Jó..és 1000%ih biztos vagyok benne h nem tavaly ápr.ban töltöttem fel utoljára a kártyám, na MOST egy 2009. augusztusi 3000FT-OS feltöltés érvényes blokkját és egy papírt találtam erről a szekrényem mélyén.

ÉRDEMES LENNE ELMENJEK A KÖZPONTI VODAFONE-BA H MÉRT ÁLLÍTOTTÁK AZT H MÁR EGY ÉVE NEM TÖLTÖTTEM FEL 3000EL?

2010. ápr. 12. 17:36
 1/5 Réti bubuzér ***** válasza:
77%
Szerintem inkább a falnak fordulva, erőteljes fejelések közepette mondd el a problémádat. Kb. ugyanannyit ér, mintha ügyfélszolgálatra mész, de legalább nem kellett menni sehova...
2010. ápr. 12. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
érdemes reklamálni...elérni ugyan semmit nem fogsz, de legalább megtanulsz kiállni magadért :D
2010. ápr. 15. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy sim kártyát, akkor automatikusan elfogadod a felhasználói feltételeket, amiben általában bent van hogy a változások miatt ők nem vállalnak felelősséget. Vagy valami ilyesmi. Szóval, ez esetben Te vagy a hülye... Ezért szeretjük a vodafonet mert ekkora tulipánliliomszegfűrózsa...!
2010. ápr. 15. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdemes de a legtöbb helyen nem érsz el vele semmit?
2010. ápr. 15. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:

16:46

azzal nincs is bajom h nem érvényesítem 2000el a SIMem.. de ha minden szarér küldenek SMS-T ilyet is küldhettek volna ez okéé, de az hogy át*asztak mert azt mondták h tavaly ápr.ban töltöttem fel a kártyám utoljára, ami nemvolt igaz :@ igazából ez dühít fel

2010. ápr. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!