Sellők léteznek? Vagy csak az összes videó fake?
Szefinél láttam ( https://www.youtube.com/channel/UCmJJAg_7jJ2un8FnThD7uGA)
hogy beszélt a sellőkről nem tudom... hogy tényleg léteznek-e! Várom a válaszokat
Sellők nem léteznek
Igaz nem tudtam megnézni a képet de biztosítlak arról, hogy nem léteznek sajnos. Én is nézegettem videókat, képeket de mind hamis. Sajnálom hogy ezt kell közölnöm de így van. Viszont a fantázia világában ugyanúgy léteznek, mint bármi más :)
És természetes szőke hajszínnél.
Amúgy meg többször volt már a kérdés, nyugodtan visszanézhetted volna.
Sziasztok! Bármennyire gondoljátok hogy nem léteznek, fel kell világosítanom benneteket, hogy igenis léteznek. A NASA kutatásokat végzett, amik nem lehetnek holmi kitalált sztorik. A YotTube-on persze erre kérdésre nem találtok választ, ott tényleg hamis videók vannak.
A sellők olyanok, amilyennek elképzeljük őket: uszonyuk van kezük mint a kishableány, tudjátok. Beszélni nem tudnak, hangot adnak ki mint a delfinek, nem olyat, csak úgy adják ki. Sok helyen, tengerparton betiltották a halászatot nehogy kifogjanak véletlenül is egy sellőt. Van egy betegség, a kisbabák összenött lábbal születhek meg. Van egy kislány aki ugyan ilyen pontos nevét nem tudom keressetek utána. ha hiszitek ha nem ez így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!