Ki szerint helyes még Zac Efron?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak én vagyok úgy hogy bármit meg adnék azért hogy Zac Efron-nal találkozzak? Ő a kedvenc sztárom és egyszerűen oda vagyok érte. Persze tudom hogy 100 millio az egyhez hogy valaha találkozok vele, de olyan jó lenne, vagy csak nekem jár folyamatosan ezen az agyam? Néha én is csodálkozok hogy hogy tudok mindig egyfolytában rá gondolni megállás nélkül. Szerintetek beteg vagyok?
15/L
2016. jún. 12. 22:34
1/5 anonim válasza:
Jéuzsom
velem is ugyan ez van:D
Ha beteg vagy akkor én is:D
15/L
2/5 anonim válasza:
Ugyan ez, de nem o az elso akivel ez van. Ugyan ez volt miutan megneztem a Crybaby c. filmet. Igy ra voltam kattanva Johhny Deppre is mint most Zacre a kerdezo is (meg en is) :D 14/l
3/5 anonim válasza:
nem vagy beteg csak tini, de majd kinövöd
4/5 anonim válasza:
Oh rokonlelkek :3
Én nekem mindenről Zac jut eszembe, de már beteges szinten. Azt zittem csak én vagyok ilyen de legalább kiderült hogy nem! Ha találkoznék vele szerintem utána bezárkóznék hogy senkivel ne találkozzak.. :p
13/l
5/5 anonim válasza:
Na most megnyugodtam! Ugyanez! Azt hittem már agybajos vagyok! 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!