Szerintetek melyik a legjobb League of Legends champion?
Nincs olyan, hogy legjobb, de akikkel én szeretek játszani:
Katarina - egy kis feeddel szinte megállíthatatlan, olyan team ellen nem éri meg pickelni, ahol sok a cc, de kis szinten, bronzban és silverben nem tudnak ellene játszani, mert nagyon mozgékony
Garen - róla nem is tudom, mit írjak, erős offtank, nagyon könnyű kezelni
Malzahar - nagy damage, op ulti, csak elég manaigényes, és a Q-val nem olyan könnyű betalálni
Teemo - idegesítő kis mocsok, gyors, könnyű kezelni, két Q találat leviszi a fél hp-d early gameben is
Tényleg nincs "legjobb", de itt vannak az én kedvenceim:
adc: Miss Fortune. Nem nehéz, ráadásul az új koreai buildet használva elég erőset sebez. Ultija pedig jó csapatharcban.
support: Blitzcrank. Tulajdonképp a Q-ja miatt szeretem, hiszen magához tudja húzni az ellenfelet, és ha egyszer sikerült, elég nagy valószínűséggel meg is hal.
top: Irelia, szerintem nagyon "fun" vele, főleg a Q-ja muiatt + ebben a patchben kifejezetten op.
jungle: Amumu. Tankos, van sebzése, könnyű, jó gankek.
mid: talán ide van a legtöbb hősöm
Lux: fun, jó teamfight
Kennen: passzívja miatt szintén jó teamfightos.
Leblanc: 1-1 mp alatt le tudja vinni az összes hp-d
Annie: könnyű, nagy sebzés, passzívja miatt könnyen lehet teamfightolni, gankelni is.
Xerath: nagyon nagy hatótáv, bár vele szerintem könnyebb rontani.
Esetleg midnél aki talán erősebb a többinél az Anivia, Viktor és Velkoz.
Malzahar - space aids
Teemo - erős, bármilyen builddel jól játszható
Zilean - miden játszom. Idegesítő, és az ultija miatt megölhetetlen
Akikkel NEKEM a legjobban megy: Cassiopeia: nem egy egyszerű hős, de ha beletanul az ember, darálni lehet vele és assasinok ellen sem rossz.
Lux: az ilyen skillshot-os mage-ek közül az egyik legkönnyebb és fun is mellé.
Veigar: lvl 6 után nagy burst, ami csak egyre erősebb lesz, kis szinten nem nagyon tudnak mit kezdeni egy late game Veigar-al
Gnar: szintén egy sok gyakorlást igénylő Champ, de megéri. Ha tudsz vele játszani, erős és fun.
Aki még most eléggé tetszik, az Taliyah, ő lesz a következő akit megveszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!