Hírnevet akarok! Jó az otletem?
Eloszor is, nem szeretnék médiaizé lenni, meg valami hollywood-i sztárocska, sem férfibálvány, vagy ilyesmi!
Arra gondoltam, hogy kialakítanék valami nagyon jó és fura stílust, aztán keresnék magam mellé még pár csajt és énekelnénk/zenélnénk. Híres akarok lenni, de csak az emberek szemében, nem úgy, mint ezel a hollywood-i sztárok. Valamivel megfognám az embereket és cuccokat árulnék az egyuttesem nevével/fényképével, esetleg a saját CD-inket! Szoktam dalszovegeket írni és szerintem eléggé jók és ritmusosak, sokat mondanak az életfelfogásomról. Vannak vidámak, szomorúak, mindenfélék.
Rendezvényeken, vásárokban, esetleg szulinapokon lépnénk fel, vagy ahova hívnak, esetleg ahol sok ember van, vagy magunknak rendeznénk kisebb koncerteket a városokban.
Másik kérdésem: honnan szerezhetnék még ugyanilyen bevállalós csajokat, akik szeretnek bulizni és megismerni mindent? Tetszik egyáltalán az otletem?
Nem tipikus tinizenekart szeretnék, hanem olyat, akiknek valóban van érzékuk a zenéhez és stílusuk, esetleg énekelni is tudnak, és valamilyen hangszeren játszani. Én most készulok venni gitárt, de már régebben gitároztam.
15/L
Ez az általában sikerül amit eltervezek hozzáállás szép és jó, de ha nincs mögötte logika, akkor halott.
Kezdjük ott hogy hírnevet akarsz.
Na most, magyar vagy. Tehát a hírneved eleve egy akkora országra korlátozódik, ami olyan, mintha ráköptek volna a térképre (már bocs) azon belül 15 éves vagy. Legfeljebb valami helyi híresség lehetsz.
Ráadásul a stílusod alapján inkább a tucatliba fajta.
(tudom, az ilyesmik miatt mindig leértékelik a válaszaimat, de könyörgöm, kérdeznek én meg logikus választ adok)
Az meg hogy érdekes életed volt. Hát röhög a vakbelem.
(amúgy, versenyezzünk, bogaram? :D)
Egy zenésznek nem az élete kell, hogy hűde legyen, hanem a tehetsége.
Te mindössze híres akarsz lenni.
Nem vagy "szerelmes" a zenébe, vagy valami.
Ilyen hozzáállással még ha idősebb lennél, akkor is max egy olyan zenész lenne belőled, aki 30 éves korára a halálba vedeli magát vagy hasonló.
Jah. Ha meg ennyire eltökélt vagy, és mindenkinek tudsz "választ adni" (ellenkezel) akkor minek teszel fel kérdést? Ha bele sem gondolsz a válaszokba?
már ne haragudj, de mégis mi ez a szar?
végig se tudtam hallgatni. ki kellett nyomnom, mielőtt még maradandó agykárosodást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!