Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hírnevet akarok! Jó az otletem?

Hírnevet akarok! Jó az otletem?

Figyelt kérdés

Eloszor is, nem szeretnék médiaizé lenni, meg valami hollywood-i sztárocska, sem férfibálvány, vagy ilyesmi!

Arra gondoltam, hogy kialakítanék valami nagyon jó és fura stílust, aztán keresnék magam mellé még pár csajt és énekelnénk/zenélnénk. Híres akarok lenni, de csak az emberek szemében, nem úgy, mint ezel a hollywood-i sztárok. Valamivel megfognám az embereket és cuccokat árulnék az egyuttesem nevével/fényképével, esetleg a saját CD-inket! Szoktam dalszovegeket írni és szerintem eléggé jók és ritmusosak, sokat mondanak az életfelfogásomról. Vannak vidámak, szomorúak, mindenfélék.

Rendezvényeken, vásárokban, esetleg szulinapokon lépnénk fel, vagy ahova hívnak, esetleg ahol sok ember van, vagy magunknak rendeznénk kisebb koncerteket a városokban.

Másik kérdésem: honnan szerezhetnék még ugyanilyen bevállalós csajokat, akik szeretnek bulizni és megismerni mindent? Tetszik egyáltalán az otletem?

Nem tipikus tinizenekart szeretnék, hanem olyat, akiknek valóban van érzékuk a zenéhez és stílusuk, esetleg énekelni is tudnak, és valamilyen hangszeren játszani. Én most készulok venni gitárt, de már régebben gitároztam.

15/L

2010. ápr. 12. 13:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Aki írt privit légyszives mégegyszer írjon arra a címre, amit kiírtam, mert nem kaptam meg! :(
2010. ápr. 12. 16:03
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez az általában sikerül amit eltervezek hozzáállás szép és jó, de ha nincs mögötte logika, akkor halott.

Kezdjük ott hogy hírnevet akarsz.

Na most, magyar vagy. Tehát a hírneved eleve egy akkora országra korlátozódik, ami olyan, mintha ráköptek volna a térképre (már bocs) azon belül 15 éves vagy. Legfeljebb valami helyi híresség lehetsz.

Ráadásul a stílusod alapján inkább a tucatliba fajta.

(tudom, az ilyesmik miatt mindig leértékelik a válaszaimat, de könyörgöm, kérdeznek én meg logikus választ adok)

Az meg hogy érdekes életed volt. Hát röhög a vakbelem.

(amúgy, versenyezzünk, bogaram? :D)

Egy zenésznek nem az élete kell, hogy hűde legyen, hanem a tehetsége.

Te mindössze híres akarsz lenni.

Nem vagy "szerelmes" a zenébe, vagy valami.

Ilyen hozzáállással még ha idősebb lennél, akkor is max egy olyan zenész lenne belőled, aki 30 éves korára a halálba vedeli magát vagy hasonló.

Jah. Ha meg ennyire eltökélt vagy, és mindenkinek tudsz "választ adni" (ellenkezel) akkor minek teszel fel kérdést? Ha bele sem gondolsz a válaszokba?

2010. ápr. 16. 22:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem csak híres akarok lenni, szerelmes vagyok a zenébe! Bár minek is oltalak itt, ha nem is ismersz engem, ahogy én sem téged!! És mi van ha 15 éves vagyok? Leszek még idosebb is, jobb hamarabb elkezdeni, mint késobb. Nem vagyok tucatliba sem, van stílusom, nem vagyok emós vagy mittudomén... Úgyhogy légyszives ne ossz ki, mert még te sem láthatsz a fejembe!
2010. ápr. 17. 13:57
 14/23 anonim ***** válasza:
de most télleg..akkor minek írtad ki a kérdést?? hogy azt mondjuk hogy hűű..meg wow..meg szupersztár leszel?? ha kimondjuk amit gondolunk akkor le*@**od a fejünket..már pedig erre nem hiszem hogy olyan jókat írnánk..kivéve ha vki arra megy h xy %-os pontja legyen..(felőlem lehúzhatjátok a %-omat..de csak magatokat nyomjátok le ha elnyomjátok az igazságot..avagy "építő kritikát"..?!
2010. ápr. 25. 17:28
 15/23 anonim válasza:
mi 15 évesek vagyunk:) egy 16 éves gitárosunk van:) http://www.youtube.com/watch?v=M54rT-V1GhQ&playnext_from=TL&..
2010. ápr. 25. 17:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Na, úgy látom az igazság odaát van!
2010. ápr. 25. 17:36
 17/23 anonim válasza:
hopsz bocsi törölte a tracket a rajongónk:/hamarosan feltöltök egy újat yt-re és linkelem
2010. ápr. 25. 17:37
 18/23 anonim válasza:
itt a szám ver2-je egyenlőre processzolja de fél óra mulva kb megtekinthető:) http://www.youtube.com/watch?v=dFx8sIYGUEk véleményt is kérek:)
2010. ápr. 25. 18:07
 19/23 anonim ***** válasza:

már ne haragudj, de mégis mi ez a szar?

végig se tudtam hallgatni. ki kellett nyomnom, mielőtt még maradandó agykárosodást okoz.

2010. ápr. 25. 19:29
 20/23 anonim ***** válasza:
ez most komoly??mármint ez a link.remélem ez csak vmi szivatás féleség(ami nem vicces!!). ez a hang ami megy mintha egy hulla "énekelne"(?) és alapból a zene is .... de a hang a legrosszabb..és ezt csak építő kritikának fogjátok fel.:D
2010. ápr. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!