Tudnátok nekem animét ajánlani? 😎
Sakurasou no Pet na Kanojo
(azért a humoron kívül bővebben is kifejthetted volna, mert sok anime ilyen totál drámai cucc, azt mégis vadbaromkodnak benne néha)
Hataraku Maou-sama!
One-Punch Man
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
School Rumble
Slayers
Slayers Next
Slayers Try
Danshi Koukousei no Nichijou
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Nichijou
Gintama
Sket Dance
Ixion Saga: Dimension Transfer
Lányosabb, vicces animék:
Working (éttermes)
Itt sok ember dolgozik 1 étteremben, és rengeteg nevetséges dolog fordul elő. 2011-es sorozat, (13 rész)
Romantikus is, és ami engem a legjobban megfogott az az openingje. (magyar feliratos és indavideón van fennt)
K-on
Iskolai,zenés, és főleg a klubokról, barátságról, és a felnőtté válásról szól. Ebben is vannak jó poénok. :)
12rész 2009 (magyar felirattal)
Yuru yuri
Ez egy shoujo ai anime. (shoujo ai=nagyon kismértékű lányszerelem, inkább félreérthető pillanatok) Nagyon vicces és mindenkinek nagyon kidolgozott a jelleme.
Ez olyan tipikus iskolai anime, 2011-es és 12 részes.
(magyar feliratos)
Kilari (éneklős)
Ebbe vannak szomorú részek,de összességében vicces is.
Egy lány sztárrá válásáról szól, kicsit gyerekes, szóval 12 alatt ajánlanám. (én amikor 12 felett néztem idegösszeroppanást kaptam hogy hogy nézhettem ilyen gyerekes dolgot xDD De egyébként lehet csak velem van ez) 2009-es és 153 rész. (magyar szinkronos)
Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai
Ez egy jó kis lefárasztó anime. xD Tele van poénokkal, romantikus is, szerintem nagyon jól sikerült. ^^ Szintén iskolai anime.
12 rész, 2012-es (magyar felirattal)
Lucky Star
Ez a kifejezett lefárasztó paródia, aminek semmi értelme de jót lehet röhögni rajta :D
24rész 2007 (magyar felirattal)
Gintama
Sakamoto desu ga
Tanaka-kun wa itsumo kedaruge
Ezek mind csak humorra épülnek, meg van még a Bakuman, ami 2 mangakáról szól (Death Note szerzője csinálta), ez alapvetően nem humorra épül, de vannak benne elég vicces jelenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!