Love Cortez Zsolti vagy Dave?
Cortez:vigyázz mindenkire,még ha haragban is vannak;sok nyelven tud;nagyon szerethető;menő(eztazért irtam a végére,mert inkább a belso tulajdonságokat szeretem benne)
Zsolti:vicces;erős;nem számítanak neki az intők;
Dave:felnőttes;ért a kütyükhöz;
Én Cortez fan vagyok de mindegyiket szeretem,ezért irtam le nektek.
Köszi :) Csak kiváncsi vagyok, hogy ki melyiket szereti legjobban. Én egy Zsolti és Cortez keveréket szeretnéék. :)
Jöhetnek még válaszok.
Nekem Dave nagyon szimpatikus. Cortez nekem már kicsit túl menő meg túl ideális pasi, olyan sztem nem is létezik:) de az tényleg nagyon tetszetős hogy olyan jól tud angolul és hogy tud gitározni. Ez a kettő miatt nálam + pont. Dave tulajdonságai közül nem is tudnék konkrétot mondani, egyszerűen hozzánőtt a szívemhez:D
80% Dave, 20% Cortez pasi kéne:D
Egyértelműen Cortez:) Bár a többieket is bírom.
indoklás:Ahogy bánik Renivel
Akkor én mondok egy Zsoltit :D Imádnám, ha lenne egy ilyen őrült haverom. Mindig nagyon sokat nevetek rajta amikor olvasok, és nem csak magamban, hanem hangosan :D
De nekem szerethető Dave is, és természetesen Cortez :)
Egyik fiú sem unszimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!