A rendőrség miért nem csinál semmit (lejebb bővebben. )?
"Tegnap rendőr haverommal voltam, és ő is simán hall dolgokat, amiről biztosan gondolja, hogy úgy is van."
És miért nem magyarázza el neked, miért nem intézkedhet önkényesen? Mert hülye vagy és nem érted?
"Én is hallok dolgokat, ami szinte biztoss, hogy így van."
Öcsi, a szinte biztos nem ér semmit. Ha valaki ártatlanul vegzálna téged, te lennél a legjobban felháborodva, hogy hogy merészelik. Mellesleg jogosan.
"Falumban is egy kocsma rávan iratva egy csöves nevére, na vajon miért?"
Mert a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében EZ JOGSZERŰ.
"Egy nőnek random eltűnt a férje, mindenki tudja, hogy 99% hogy kinyírta a férjét!"
Tehát nem tudtok semmit, nincs bizonyíték, csak megvádoljátok, mint a középkorban a boszorkányokat.
"Kis hülyegyerekek szívják a cigit, tök egyszerű lenne, odamegy a rendőrbácsi, mondja, hogy írjátok le kitől vettétek, és honnan, és akkor elmehettek."
És ha nem mondják el? Megveri őket a rendprbácsi? Addig üti a kis pondrókat, míg nem köpnek?
"Elmondják, felkutatják akitől vették, és az illető már megy is a sittre"
És ha kamuznak, mert utálják a Feri bácsit, és azt mondják tőle kapták? Akkor Feri bácsi ártatlanul megy a sittre?
"(ha csak nem dob fel egy nagyobb kutyát magától..)."
Tehát akkor már nem is lesznek bűnösök, ha bemártanak mást is?
"Tök egyszerű lehetne."
Öcsi, te nagyon-nagyon buta vagy. Komolyan. Olyannyira, hogy nem is érdemes neked érveket hozni az elképzelésed ellen, mert nem vagy képes értelmezni, felfogni őket. Olyan, mintha a falnak pofáznánk, mert leperegnek rólad a gondolatok, az érvek, és csak hajtogatod a magad hülyeségét.
Bocsánat, hogy személyeskedtem...habár ezek szerint igazam volt :D
Másik kérdésednél is elmondták, hogy ez nem igy megy. Értem én, hogy jót akarsz...de ha nem fogod fel, hogy ezt így nem lehet akkor nem tudunk mit tenni.
De figyelj...egy példa:
Te látod, ahogy xy megöl valakit. Elmész a rendőrségre és feljelented.
Nos...ez annyit jelent, hogy elkezdenem nyomozni. Nem kötik fel egyből az illetőt... Hiába láttad te meg még rajtad kivűl 10 en...ha nincs konkrét bizonyíték akkor nem tehet a rendőr semmit. Szóval ez nem egy egyszerű dolog...ahoz , hogy valakit lecsukjanak kellenek a megdönthetetlen bizonyítékok... Aszthiszem ezt hívják az ártatlanság védelmének.
"Aszthiszem ezt hívják az ártatlanság védelmének."
Nem, az ártatlanság védelme az, amikor a szűzlány nem fekszik le az első jött-menttel. :)
Amire te gondolsz, az az "ártatlanság vélelme". Vélelmezik, tehát feltételezik az illető ártatlanságát mindaddig, amíg nincs bizonyíték.
Kedves Kérdező! Teljesen egyetértek veled. A válaszoltato pedig azt nem érti hogy a rendőrségnek a dolga hogy nyomozzon.
Gondolom senki sem azt várja hogy egy erdőben elásott hajléktalan majd bemegy feljelentést tenni a rendőrségen hogy "ügy" legyen belőle.
De már lassan ott tartunk.
Te most már nem is csak rendőrségi egységet hanem egyszerre NAV és stb. összevisszaságot akarsz? Nem tudsz az egészről semmit, még felfogni se tudod, pedig egy átlag 12 évesnek már megy, mégis egy törvény felett álló 20-30 fős kivégző osztag élére akarsz kerülni?
Azért nem csinál semmit mert megáldotta őket a sors minimum 30 IQ-vak és ők már képesek felfogni hogy is megy ez valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!