Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Regényt írok. De mi történjen...

Regényt írok. De mi történjen benne? (lenn)

Figyelt kérdés
Eddig az van, hogy van egy srác, meg a csaja és elmennek ide- oda. A lány koleszos, a csávó nem. Van a lánynak egy jó barátnője az osztályban, akinek van egy szerelme az évfolyamban és van egy legjobb barátnője Ausztriában. Van egy ellensége is, aki egy másik fiúval jár és az a lány egy r*****. Mi történjen? Tavasz van. 3 hete járnak azok a legelőször említett nyomorultak és most volt nőnap, amire egy nap késéssel kapott ajándékot a csaj. Ötletek: Kéne valami bonyodalom!!!
2016. jún. 4. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegyél bele vámpírokat xP
2016. jún. 4. 18:05
 2/6 PresidentEvil ***** válasza:
Bocs, de a leírtak alapján mindegy, hogyan folytatod. Csaj, srác, kolesz, barátnő, ellenség... közhelyek, sablonok. Lapozd fel bármelyik tiniregényt és lopj ötleteket, mindegy lesz. Talán tényleg segítene, ha vámpírokat tennél bele, feltéve, hogy nem Twilight-féle vegavámpírok lesznek. Ha azt írtad volna, hogy egy bizonyos részletnél elakadtál, lenne értelme segíteni, de ha az alapkonfliktus sem megy egyedül, a segítség sem lesz elég.
2016. jún. 4. 22:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem rakok bele vámpírokat, mert nem szeretem a vámpírokat és nem szeretek olyan regényt írni,m amitől én is félek... :D

De azért köszi az ötleteeket. Tiniregényekből nem nézek, merzt az már ötletcsórás.

2016. jún. 5. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel, hogy mi történjen benne, akkor nem te írod a regény.
2016. jún. 6. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van. Ha nem tudtok segíteni, ne írjatok semmit. Már írt egy emberke és segít, köszi
2016. jún. 11. 19:36
 6/6 anonim válasza:
Szerintem inkább olvass, ne írj. Ráér az később is.
2016. júl. 30. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!