MIT CSINÁLJAK! Így álljak elé?
Szoval.Megbeszéltem egy találkozót egy fiúval akibe szerelmes vagyok. És vehetek fel 1234 szép ruhadarabot nem érzem magam szépnek.A hajjammal alig tudok mit kezdeni félhosszú hullámos loknis...úgy nézek ki mint a legelőröl szökött bárány nyírás előtt! Ha kivasalom akkor meg alig ha kitart fél óráig.Szoval nem vagyok megelégedve azzal ahogy kinézek.Se a magasságommal .
..túl magas vagyok a fiúhoz képest van közöttünk vagy 5-6 centi.
Az orrom akkora mint egy krumli.Hogy álljak elé ilyen fejjel !? Csak normális válaszokat
Ennyiből nehéz megmondani hogy szörnyen önkritikus vagy vagy tényleg csúnya :D
Ismerek olyan lányt akire tökéletesen illenek az általad leírtak és szerintem gyönyörű. Szerintem ezek közük egyik sem hiba, állj elé nyugodtan. Azt semmiképpen se tedd meg hogy lefújod a randit, nem esne jól neki.
A fiút szerintem nem zavarja a magasságod, maximum attól tarthat hogy téged zavar az hogy ő alacsonyabb. Sőt, kort nem írtál, a gyk átlag hozzászólói életkor alapján az a fiú még nőhet is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!