Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Férjem narancsból főzött...

Férjem narancsból főzött pálinkát, a párlat 70 fokos lett, higította desztillát vízzel arányosan, de aa színe tejszínű lett, mivel lehet higítani?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 11:01
 1/2 Molyember ***** válasza:
Szerintem kicsapódott az addig oldott illóolaj. Alkohollal vissza lrhrt oldani, de annak semmi értelme, ugye.
2016. jún. 3. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Valószínűleg már a cefrézéssel is gond volt. Egyébként a jelenség egyértelműen a hiányos kozmaolajleválasztásra vezethető vissza. Nem igazán értem mit jelent az arányos hígítás, de az opálosodás általában 46% alá hígított pálinkáknál jelentkezik. El tudod tüntetni, ha újra töményíted a pálinkát, 50 körülire( inkább fölé ) de gondolom, hogy ezt nem szeretnétek. Ezért megpróbálhatjátok a tejes derítést, vagy hűtsétek le egy éjszakára a fagyóba a pálinkát reggel meg kozmetikai vattakorongon és/vagy kávéfilteren keresztül szűrjétek le. ( amúgy az opálosodás csak esztétikai probléma )
2017. máj. 31. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!