Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan merjem megütni azt aki...

Hogyan merjem megütni azt aki mindig beszologat az iskolaban?

Figyelt kérdés
Hetedikes fiu vagyok es az iskolaban az evfolyamtarsam mindig beszól hogy cigany meg csokifa* es meg több rosszindulatú beszólás vannak az iskolaban tobbek akik beszolnak még de ő rá különösen nagyon mérges vagyok nem szoktam verekedni de mostmar nemtudom eltűrni. Ha a tanároknak elmondom rám se figyelnek,van egy barátja is aki ugyanígy beszól mitcsinaljal hogy megmerjem ütni?

2016. jún. 2. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele kedves szóval. A tettlegesség most még csak rovót hozhat, később esetleg börtönt. Bosszút pedig most is, később is.
2016. jún. 2. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Mar probaltam vele szepen beszelni de ugyan ugy ilyen
2016. jún. 2. 15:00
 3/4 Turitamas96 válasza:
Egyáltalán nem támogatom az erőszakot! ( ezt előre kijelentem) De ha már meg próbáltál vele beszélni és a tanárok sem segítenek akkor cselekedni kell, nem szabad hogy eltürd az ilyeneket mert akkor egész éltedre hozzászoksz és később ez nem biztos hogy jól fog jonni. Szóval meg kell ütnöd. Ennyi idősen nekem az segített hogy elgondoltam azt hig a szeretteim közül valakit bántott. Állj ki magadért minden áron! Figyelj arra hogy a tanárok ne lássák, de ha el jutna hozzájuk a dolog akkor teljes nyugalommal hivatkozhatsz arra hogy a sráccal is próbáltál beszélni, tanári segítséget is kértél de semmi nem változott. Arra még figyelj hogy ne csak ugy a semmiből üsd meg hanem vàrd meg amíg beszól neked vagy valami. Sok sikert, bátorság! :)
2016. jún. 2. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a tanároknak jelentetted de nem foglalkoztak vele, kérd meg a szüleidet hogy returned a tanárok Ellen panaszt a KLIKnél. Rögtön meg fognak védeni, meglátod. Ha megütöd, akkor téged biztosan fel fognak jelenteni, javítóintézetben csuknak, soha többet nem járhatsz jó iskolába. A tanárok alig várják, hogy hibázz.
2016. aug. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!