De, hát több korábbi kérdésen azt mondták, hogy lesz, most akkor mi van?
:(
Ez nagyon nem vicces...
2016. jún. 1. 21:31
3/11 anonim válasza:
Biztos hogy lesz nyugi. Kis zs-ért bármikor hánynak még pár lapáttal a trágyadombra...
2016. jún. 1. 21:42
4/11 anonim válasza:
Nem Gyakorin érdemes az ilyen kérdéseket feltenni, hanem a megbízható, hivatalos oldalakat kell felkeresni. Angolul ilyen az AnimeNewsNetwork (ANN) és a MyAnimeList (MAL), de magyarul is ott van az AnimeAddicts (AA).
A fanok egy része szeret kitalálni magának dátumokat, amit nem tudom, honnan szednek, és ezeket elterjesztik, a többiek pedig beveszik. Aztán amikor kiderül, hogy kamu, jön a felháborodás.
Ezt meg lehet előzni a fent említett oldalak használatával.
2016. jún. 2. 05:35
5/11 anonim válasza:
Azt tudjuk, hogy idén biztos nem lesz, majd talán úgy 2018-ban valamikor.
2016. jún. 13. 17:42
6/11 anonim válasza:
Pár napja jelentették be. hogy folytatják a novellát szóval olyan 2018 vagy 19 fele talán jön az anime.
2016. aug. 25. 19:32
7/11 anonim válasza:
Nem novella még mindig, a light novelt nem novella, az egy regény. Amúgy meg most ért véget az Alicization arc, szóval elképzelhető, hogy 2018-ban lesz harmadik évad.
Azt nem tudom mikor, de azt tudom hogy lesz! A film végén a stáblista után volt egy jelenet, a jelenet végén fekete képernyő és az volt oda írva hogy ,,SAO will return".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!