Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik repülőgép amin pottyan...

Létezik repülőgép amin pottyantós wc van?

Figyelt kérdés
Hihetetlen dolog történt ma velem. Bringázok nyugodtan, és egyszercsak tarkómra zuhan valami hirtelen. Akkora erővel csapódott belém, hogy el is estem. Feltápászodás után vizsgálódok, hogy mi történhetet és rájöttem, hogy ami rám zuhant az bizony szar, és valószinüleg emberé. Az utca üres volt, nemtudta rámdobni senki, odafentről érkezett és nem erkélyről. Hogyan történhetett ez?

2016. jún. 1. 18:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
kb fél perccel az eset után felnléztem az égre, láttam egy távoli repülőt hosszú kondenzcsikkal, de az messze járt
2016. jún. 1. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Magánszemélyek kisgépein semmilyen retyó sincs, ha rájuk jön a dolog, mást nem is tudnak, mint kiszarni az ablakon, vagy legalább kidobni.
2016. jún. 1. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:
szerintem a kisgépek alacsonyan repülnek és marha hangosak. feltünt volna
2016. jún. 1. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:
vagyis kisgépről csak a permetező féle jut eszembe, azmeg mindig hangos
2016. jún. 1. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Madar nem lehetett?
2016. jún. 2. 08:54
 6/11 A kérdező kommentje:
nemhiszem, hogy létezik madár ami közel fél kilós hurkát produkál
2016. jún. 2. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a Batman szart le.
2016. jún. 2. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nincs rajtuk pottyantós wc. A gép belső terében alapból túlnyomás van. Ha lyuk lenne a wc alján, a feneked beszippantódna a wc csészébe és csak leszállás után tudnál felállni róla.xD Az ablakokat meg ajtókat nem nyithatod ki a gépeken, max ha kényszerleszállás van. Szerintem egy madár kakilt le. Egy jóó nagy madár :D
2016. jún. 4. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez mekkora xDDDDD
2016. jún. 20. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg a Wrigth brothers voltak az utolsok akiknek megadodott a pottyantos slozi lehetoseg :

[link]

2016. jún. 21. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!