Szerintetek Summer Glau szép hölgy?
2010. ápr. 11. 13:41
11/21 anonim válasza:
szerintem is, de olyan hörcsögre emlékeztet a feje amitől cuki is lesz xD
12/21 anonim válasza:
Én máshogy mondanám : gyönyörű , tökéletes a kisugárzása , a teste .Summer-t tetőtől talpig minden porcikáját imádom . Mikor megláttam a Terminator - Sarah Connor krónikáiban azonnal beleszerettem .
14/21 anonim válasza:
Abbiza! :) Igaz, homlokban talán kicsit erősebb a kelleténél, de őt így szeretjük :)
16/21 anonim válasza:
Ha rajtam múlna még az életemet is odaadnám azért hogy őt megmentsem.
18/21 anonim válasza:
Miadta nehéz aludnom mert mindig pörget ha rágondolok olyan értelemben mint ha energia italt nyomnék megállás nélkül.EGYFOLYTÁBAN RÁGONDOLOK EGÉSZ NAM A EGYSZER ESZEMBE JUT AKKOR.
19/21 anonim válasza:
Mindent odaadnék azért hogy vele legyek.
20/21 anonim válasza:
JA és a 3. a 4. és az utolsó linked amit kiírtál nem jön be valami baj van vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!