Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire biztonság...

Szerintetek mennyire biztonságos neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kérlek idokoljátok is meg. Nemet és kort is kérnék.
2010. ápr. 10. 23:17
 1/6 A kérdező kommentje:
*indokoljátok
2010. ápr. 10. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen biztonságos.

mondhat akárki akármit, én a saját tapasztalataimra hagyatkozom.

szinte már az egész országban vannak barátaim itt-ott. olyanok,akikkel rendszeresen találkozunk is. és ha akárhova kell mennem valamiért, mindig van hol megszállnom. és hozzám is jöhetnek ők, akármikor. nyaralni is szoktunk együtt.

21/L

2010. ápr. 10. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:

én is nagyon sok emberrel ismerkedtem meg, és nagyon sok emberrel találkoztam. volt amiből fél éves kapcsolat is lett :)

sztem meglehet ismerni valakit így is, és ha tudod h ki-mi akkor egy tali is belefér :) esetleg több egy idő után :)

pot ma taliztam egy sráccal, és nagyon jó volt :)

L/17

2010. ápr. 11. 00:27
 4/6 Ammarilys ***** válasza:

sok kapcsolatomat onnan szereztem.volt már csak pár hónapos,de 2éves is.szerintem biztonságos.de elöször azért ne menj fel a lakására vagy ilyesmi...

18/L

2010. ápr. 11. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen. "Élőben" is átverhetnek, megerőszakolhatnak, elrabolhatnak, hazudhatnak, stb.

Én 4 éve neten ismertem meg párom, plusz sok ismerőst szereztem onnan.

2010. ápr. 11. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 20/L
2010. ápr. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!