Normális, hogy a lányomnak Sid Vicious és Till Lindemann a példaképe?
Mindkettejükre azt mondja, hogy tökéletes emberek. Till Lindemann annyira nem is aggaszt, mint Sid Vicious. Ugyanis a leányzó gyakran mondja, hogy ő úgy akar meghalni, mint Sid, mert az ő halála tökéletes volt. Sokszor meséli a vágyálmát, hogy ő is szívesen lenne részese az aranylövésnek. Nem akarom megverni a lányom, de biztos oké ez? Vagy csak fiatalos bolondság és majd elmúlik? Viszont nem drogozik, mert szigorúan figyelem és felismerném, ha drogozna. Mit csináljak vele?
Egy 15 éves lány aggódó apukája.
a lányodnak csak annyi a baja, hogy kamasz :)
(mellesleg Sid nagy ember volt :))
Persze hogy normális!
Annak örülj hogy nem ilyen divatbusi mint a mai emberek na azok is drogoznak!
Üdv:) Nem rég kezdtem Rammsteint hallgatni, imádom a bandát és a tagokat külön-külön is. Sid Vicious-t sajnos nem ismerem, Till azonban egy irtó tehetséges, a való életben nagyon normális, jófej ember. Tőle semmiképp nem kell féltened a lányod:) Mondjuk az aranylövéses vágyálom az kicsit durva:) De 15 évesen én is mondtam mindenfélét, majd elmúlik:) Ne aggódj. LEgalább elmondja neked az ilyen gondolatait is, meg tudjátok beszélni. Hogy ez továbbra is így maradjon, a lényeg, hogy te mindig jól reagáld le, ne szidd meg az őszinteségéért.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!