Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális, hogy a lányomnak...

Normális, hogy a lányomnak Sid Vicious és Till Lindemann a példaképe?

Figyelt kérdés

Mindkettejükre azt mondja, hogy tökéletes emberek. Till Lindemann annyira nem is aggaszt, mint Sid Vicious. Ugyanis a leányzó gyakran mondja, hogy ő úgy akar meghalni, mint Sid, mert az ő halála tökéletes volt. Sokszor meséli a vágyálmát, hogy ő is szívesen lenne részese az aranylövésnek. Nem akarom megverni a lányom, de biztos oké ez? Vagy csak fiatalos bolondság és majd elmúlik? Viszont nem drogozik, mert szigorúan figyelem és felismerném, ha drogozna. Mit csináljak vele?

Egy 15 éves lány aggódó apukája.

2010. ápr. 10. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik. A tinédzsereknek vannak hasonló ostoba ötleteik. Azért persze figyelj oda rá, de az ilyen ostobaságokon ne húzd fel magad, mert a tinédzser eléri a célját. Figyelj arra kikkel barátkozik.
2010. ápr. 10. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:

a lányodnak csak annyi a baja, hogy kamasz :)

(mellesleg Sid nagy ember volt :))

2010. ápr. 10. 23:44
 3/8 anonim válasza:
100%

Persze hogy normális!

Annak örülj hogy nem ilyen divatbusi mint a mai emberek na azok is drogoznak!

2010. máj. 24. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Öszinten szolva csodälkozok,hogy egy länynak Till Lindemann a peldakepe. :D
2011. júl. 14. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Üdv:) Nem rég kezdtem Rammsteint hallgatni, imádom a bandát és a tagokat külön-külön is. Sid Vicious-t sajnos nem ismerem, Till azonban egy irtó tehetséges, a való életben nagyon normális, jófej ember. Tőle semmiképp nem kell féltened a lányod:) Mondjuk az aranylövéses vágyálom az kicsit durva:) De 15 évesen én is mondtam mindenfélét, majd elmúlik:) Ne aggódj. LEgalább elmondja neked az ilyen gondolatait is, meg tudjátok beszélni. Hogy ez továbbra is így maradjon, a lényeg, hogy te mindig jól reagáld le, ne szidd meg az őszinteségéért.

19/L

2012. jún. 22. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Legjobb halál sztem az hogyha a rendőrök lőnek le.Persze úgy hogy közbe jó sok rendőrt lelősz te is.
2012. aug. 7. 08:31
 7/8 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és nekem is Sid Vicious a példaképem szerintem nagy ember volt..bár nekem olyan álmaim nincsenek hogy heroinozzak meg ilyenek csak egyszerűen nekem ő a példaképem..tetszik ahogyan Nancyvel szerették egymást és akárki akármit mond szerintem Sid az igenis nagy volt bár valljuk be hogy nem a zenei tudományáról lett híres és a gitárját általában a fellépésekkor ki is húzták :) Amúgy van egy Sid-es pólóm is :)
2013. aug. 20. 12:54
 8/8 anonim válasza:
Amúgy még mindig rajong Siér és Till Lindemannér ? :D Az előző válszoló voltam :D
2013. aug. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!